Prema ovim sample slikama, rekao bih da je kamera zamjetno slabija od ostalih 2 mp kamera. I opet se pojavljuje onaj watercolor efekt kod slika.
Prema ovim sample slikama, rekao bih da je kamera zamjetno slabija od ostalih 2 mp kamera. I opet se pojavljuje onaj watercolor efekt kod slika.
nisi shvatio...
primjer: 7610, iskljuceni tonovi tipkovnice
stisnem tipku, cuje se..KLIK..i to dosta jako,kad je tisina u sobi i tipkas,to se cuje dobrano..bas klik klik.. ko recimo 3120,ako si cuo na njemu recimo
6680 . stisnes ne cuje se nekakv klin,necujna je..
e sad ti nastupas n70?
Onda je isto ko na 6680, ja ne čujem ništa, ili stvarno trebam napregnut uši.
Mile,konacno kakav je tvoj utisak sto se N70 tice... vredi li te novce?
Sa savakom symbian Nokiom sam do sad bio zadovoljan pa tako i sa ovom. (7650, 6600, 6630 i N70).
Jeli vrijedi novaca - vrijedi u svakom slučaju. Znam da će bit onih koji se neće složit sa mnom, ali šta da im radim. Kad sam ja u pitanju, mobitel nije više samo mobitel, nego "modus vivendi"
I da ne zaboravim:
Symbian svima, a ne samo njima![]()
Ja jos uvek vagam.... ni sam ne znam... vizuelno mi se strasno svidja,ali opet ova moja 6600 mi je toliko draga (a glupo mi da napustim 6610,pa ostanem sa dva Symbiana)... mozda me u dogledno vreme pad cene natera da kupim N70.
Ma da, i meni je glupo imati dva symbiana, pa zato i koristim 6021 za drugu karticu.
U svakom slučaju moj savjet: ako hoćeš nabaviti N70, riješi se 6600 dok koliko-toliko drži cijenu.
Po announcementu prvi kvartal 2006. Imajući u vidu dosadašnja iskustva većina telefona dođe na tržište baš krajem dotičnog kvartala ili prebaci u slijedeći mjesec. Tako da je očekuj negdje krajem 3. mjeseca ili početkom 4. 2006.
Ali, cyber, ako možeš čekati (ja očito nisam mogao) onda čekaj N80 (announcement in the begining of november '05), trebala bi se isto pojavit na tržištu u proljeće.
Izvorno postao cyberphere
To lave, toooo. Moj si![]()
![]()
E, da ja mogu sam tak reći "uzimam!". Ali i da imam sad novaca, nekako sumnjam da bih ju uzeo. Ipak bih pričekao tu 3250.
Ne vjerujem da će doći u Vip. N90 je došla u Mobis 29.08 a u Vipu je još nema. S obzirom na Vodafon live 3g promociju, bazirali su se na motorolu i samsungIzvorno postao cyberphere
I am in love...
imas u italiji.. 3200kn
I ja sumnjam. Ni u T-Mobileu je nema, pa sumnjam da će je i tamo biti.
Znači cyber, ili 5 somova ili Italija
BTW, U Sloveniju još nije došla
Ja sam je jučer držao u rukama u Mobisa!Odličan fon.Ne sviđa mi se što ostaju packe prstiju na dijelu oko ekrana (valjda je kromiran ili što već).Poklopac baterije ne ulijeva previše pouzdanja,a 5-smijerna tipka je radila OK iako mi se čini bolja kod 6680/6630 jer imaju udubljenu tipku dok je kod n70 izbočena.
Ej,frend,kakva je reprodukcija mjuze?Zvučnik mi se čini isti kao na 6630.Naime,smeta me što u Nokiji niti u jedan Symbian nisu ugurali "jaki" zvučnik,kao na 6230i.Govorilo se da n 70 ima stereo zvučnike,radio...Istina?
ajme..pa kako nisu??Izvorno postao Mobyy
n-gage! zakon nad zakonima! a što misliš zašto sam ja baš namjerno htjeo taj stari mob???
zvuk da ga ne spominjem! fakat glasniji mob nisam čuo! neema ga!i još stereo!ma zakon!
eto baš sam sad išao skupit negativne stvari vaše N70
1. Vratašca memorijske kartice
2. Memorijska kartica
3. Osjetno sporije radi nego 6630
4.podrzavanje aplikacija
5.joystick
6.preskup
samo 6 negativnih točaka???
pa realnije kad gledamo to je super rezultat!![]()
mama ti sestra!
A N-g@ge? On je imao dosta jaki zvučnik...
Stari,poslušaj nešto na 6230(i) i usporedi s 6630/6680.Bar 50% jači zvuk.Tako možeš zabavljato omanje društvo.
Zanima me je li pjesma sada "gromka" iz n70 ili srednja žalost?N-gage je imala,istina,ali baš me zanima za n70.
Bookmarks