wow ,nice...odakle si ju nabavio?
evo je na mobilnom!
![]()
wow ,nice...odakle si ju nabavio?
Preko Ebay sam je narucio!
Mucho kul.
Nemam pojma di radi Hole (Hodak), ali sva njegova proročanstva su se dosad ostvarila. Kako stoje stvari, tip odlično poznaje Brku u Mobisu i dobiva informacije iz prve ruke.Izvorno postao sodom
da zato pitam primjetio sam da je dobro informiran![]()
Evo tu je http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=323500
ugovor 12 mjeseci 3531.00 kn
ugovor 24 mjeseca 3091.00 kn
VIP.club 12 mjeseci 2830.00 kn
VIP.club 24 mjeseca 2430.00 kn
Nisu se nešto pretrgli s cijenama
da,nije uopče pristupačno,...očekivo sam niže cjene.
Tipično za Vip. Moram priznat da nisam ni očekivao ništa spektakularno
A, dobro, radi se o ipak trenutno posljednjem Nokijinu smartphoneu na tržištu.
Ljudi, zašto VIP i dalje ne nudi Vodafone live portal na n70?
Kad i doguram do downloada pjesme, jevi mi Vaš mobitel ne podržava ovaj tip glazbe ili sl. Ja ne znam bih li se smijao ili plakao...
Ahm... Čemu uopće koristiti te portale? Samo da im se još kasa napuni? Google is your friend...
Ma kakav Google... Tražim download dvije Shortyjeve pjesme... Nema šanse preko Gugla...
U toj opciji radije dam 9,91 kn i miran sam. Izgleda da su jednu pjesmu povukli pa mi ni "key" kojeg imam sa 6630 ne pomaže-javi Server error...
Svejedno, mislim da su morali omogućiti VodafoneLive na n70. Do sada sam im opraštao jer je nisu imali u ponudi... Moram im napisati mejl.
Trebalo bi biti uskoro s obzirom da je u ponudi. Strpi se još mjesec-dva![]()
Najisplativije bi ti bilo uzet MaxAdsl i skinut neki p2p program (eMule). Ovo ti je fakat neisplativo.Izvorno postao Mobyy
Testis unnus, testis nullus!
A, shita! Jeste vidjeli oznaku Vodafone na onoj slici. Da ne namjeste pristup Vodafon lajvu samo Nokijama koji imaju softver Vodafonea-koje su osposobljene prvenstveno za rad u VF mrežama.?
U biti, u čem je štos? Znam da su jedno vrijeme nudili SE k700 VL, ali su imali i "obični" k700.
Mislim da ti to nema veze.
Testis unnus, testis nullus!
dobar telefon i dobre si fotke kamera je cool
E, nešto sam vidio- n70 nema auto-fokus.
Dobro jutroIzvorno postao Mobyy
![]()
najbolje da skineš Shareza programčić ,veliš mu shorty i on ti sve nađe a ti poslije samo s kompa i to je to
abdbda
Ma. daj, nemoj zezati. Baš me, a nije razočaralo, nekako iznenadilo. I, onda ljudi pitaju u čemu su razlike n70 i n90.Izvorno postao Drug Mile
Mislio sam da je "isključen" autofokus pa sam sinoć dobrih sat vremena proveo slikajući...![]()
![]()
![]()
Ali nigdje trepčeće zelene točkice. Scheise!
Druže, evo možemo na VL! Napokon!Izvorno postao Drug Mile
Oho, uranili su nešto......
U svakom slučaju.....guštajte!
Ljudi, može li mi tko pomoći, naime s pomoću n70 se trenutno ne mogu spojiti i gledati RTL tv. Koje postavke moram imati u Real Playeru? Traži mi najsporiji UDL ulaz, Najbrži UDL ulaz, koristiti Proxy... bla,bla...
Zvao sam Službu za korisnike, ljubazan dečko kaže-Gospodine ne mogu vam pomoći jer tog aparata nemamo u ponudi,a ako želite mogu vam poslati postavke N-gage, to bi trebalo biti isto... LOL
Bookmarks