= Citat = Izvorno postao frish-KI
Da, čuo sam. Isto tako neki iz T-Mobilea o onih 7 favorite i simpa ti&ja brojeva. Sve je to super-krasno, ali to postoji već neko vrijeme i nije dovoljno konkuretno. Jedino ako imaš jedan broj koji zoveš u 90% slučajeva ili tih 5,6,7 brojeva koje često zoveš, pa si na njima skreseš troškove.
to je ništa...s tim favorite brojevima opet ne konkuriraju novim cijenama tele2.
ova fora VIPa 0 KN je OK, meni recimo čak i super jer mi 80% voice komunikacije otpada na jednu osobu. No, pitanje je da li će to biti i nakon 1.1.2006., jer je za VIPme trajanje akcije zaključeno tim danom, po meni ostat će trajno.
Traži se definitivno nešto više od ove dvije mrcine od operatera, oba imaju mogućnost, brali su vrhnje dosad, vrijeme je da uzvrate barem nečim, njima opet dobro, pare dolaze.
Trebalo bi smanjiti cijene paketa, to obavezno, zasad su po meni previsoke. Roaming je katastrofa, te interkonekcija. Cijene MMSa vjerovatno neće padat je tele2 neće konkurirat u toj oblasti. Nadam se da će on pak ponuditi i neke bolje mobitele u paketima, ovo je trenutno ništa senzacionalno. JEdno je sigurno, s vremenom će doći do ujednačavanja cijena, vejrovatno dogovorno, kao i dosad, te će sve biti individualna odluka, da li ćeš imati ovaj ili onaj broj.