Ne bi išlo, vezan si jedino ako uzmeš pretplatu. Brandirani mobitel možeš uzeti i u paketu. Svi moji mobiteli nekad su bili brandiraniIzvorno postao whiteboy
![]()
ja od vip-a ne bi uzeo ni da mi poklone.
Ne bi išlo, vezan si jedino ako uzmeš pretplatu. Brandirani mobitel možeš uzeti i u paketu. Svi moji mobiteli nekad su bili brandiraniIzvorno postao whiteboy
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koliko bi koštalo od prilike odkodiravanje K700I? kad bih ga uzeo na vip, makr bi prodao broj poslije, i stvio njega na tele2!
nema vece face od Isusa
50 kuna jedino ako imaš sam kablove onda for free
ma nemam kabliče... al k700i me ful privlači...
nema vece face od Isusa
svašta pa ako je jeftin a u večini slučajeva jest stvarno ne vidimIzvorno postao whiteboy
razlog da ga ne uzmem i kasnije odkodiram(taman s onim kaj sam
zaradio na prodaji od broja)
pa da i ja mislim da se isplati, ako se baš želi taj mobitel, a nemožeš ga nači nigdje drugdije!
nema vece face od Isusa
Vidim u novinama da T-Mobile nudi Motorolu V3 u Tarifi 300 na 24 mjeseca za 399 kn i uz to se može kupiti još jedan Simpa paket sa 50% popusta. Jest povoljno, ali opet, 24 mjeseca nije kratko razdoblje, a ni 300+ kn mjesečno nije mala cifra...
ma pretjeruju....
nema vece face od Isusa
Onda se "zakopaš" na 2 godine. To mi je tek glupo, jedino ako netko baš pati za tim telefonom (a ima ih) pa će i gaće skinut za njega, ali opet s druge strane, dopizdit će mu taj mob nakon 6 mjeseci do godinu dana, a ugovor ostaje .....
ma nebi to napravio nokad a možda ni tada, ali šta je je, ima ljudi... ko voli nek izvoli!
ja definitivno se prebacujem na 2 Telca
nema vece face od Isusa
Strašno jadna ponuda. Prvo ta tarifa 300 mi je katastrofa, a tek tri godine takve tarife....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ahm... dvije godine. Ali, svejedno. Cijela vječnost.
Bookmarks