I fala bogu da su i "jednostvno" uspjeli zakomplicirati. Tipično za Vip.
I fala bogu da su i "jednostvno" uspjeli zakomplicirati. Tipično za Vip.
mob uzmeš,dekodiraš,karticu prodaš...ja pričam o paketima za simpu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=230956#post230956
ovdje je već diskusija o novoj VIPnetovoj tarifi. pa da se ne piskara na dva mjesta.
edit by zappan: postovi vezani uz novu promo tarifu od VIP-a preseljeni su u temu navedenu linkom u ovom postu
Zadnji uredio zappan : 04-11-2005 u 13:05
dobar grah daleko se čuje
Nazalost neznam.
Ja čekam da počnu sa sniženjima a oni neće pa neće![]()
Pa evo, snizili su cijene. Easy tarifa. Nečemu drugome nemoj se previše nadati.Izvorno postao Boris-RI
Evo što se odgovora tiče, ovi iz T-mobile-a već zivkaju one koji su odjavili broj i nagovaraju ih da se vrate... LOL
Više: http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=72
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovo je stvarno vec bijedna taktika...zar je do tu doguralo!Izvorno postao whiteboy
Uskoro ce kao ove krvopije iz raznik investicijskih fondova i financijskih konzaltinga zivkati svako malo doma i zicati za 5 min vremena da ti objasne kako su upravo oni najbolji...a i oformiti ce spacijalne jedninice, nesto tipa jehovini svjedoci, koje ce potencijalne korisnike vrebati po ulicama, sredstvima javnoga prijevoza...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
LooooooolčinaIzvorno postao Bimbi
![]()
Pogotovo će ih biti u brzim i inter city vlakovima u kojima nemaš kam pobjeći, jer je iduća stanica tek za pola sata. Ajme, pa mi smo skroz nadrapali.Izvorno postao Bimbi
A i jadni su oni u Službi koji moraju zivkati i riflati jedno te isto ljudima koji se onda istresu na njih ni krive ni dužne.
To im je ipak posaoIzvorno postao frish-KI
tak su mi i strica zvali kad je preso sa 098 na 091, nudili mu neki dvd i tak
A našto su spali jadna in mater. Možda će sad uskoro ić i po kućama moljakat.
Dobro i ti kažeš.a i oformiti ce spacijalne jedninice, nesto tipa jehovini svjedoci, koje ce potencijalne korisnike vrebati po ulicama, sredstvima javnoga prijevoza...
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
i ja kad sam presao sa vip-a na t-mobile(pretplate),isti dan su me nazvali iz vip-a(ne znam odakle im broj) i ispitivali me zasto sam presao na t-mobile!kad sam im rekao da su mi slali racune iako su me iskljucili iz mreze prije 8mj.kiselo su se nasmijali,ispricali i opet mi ponavljali prednosti vip mreze,niske cijene,vrhunsku uslugu i ostala sranja!malo sam off od teme,ali morao sam objasniti zasto mi se vip posebno gadi.
Znam da im je posao, ali velim da nisu oni ti koji odlučuju što se treba raditi i govoriti ljudima koji nazovu. A upravo oni se isto svašta naslušaju od korisnika. Uvijek nadrapaju oni last in line. Kao i tete na šalterima, primjerice.
Ma u pravu si u svakom slučaju. Samo hoću (da ne idem previše u off) reć da su navikli na to kao magare na batine.
zovam danas okolo po t centrima ako ima gdje za uzeti na pretplatu k700 ali nema nigdje . I jos me tip pita - pa zar ne bi nesto drugo? ja reko ne , to ili nista - ako ga do petka negdje ne dobijem , dolazim raskinuti pretplatu . a tip ce onako - dobro , ostavite mi broj i javit cu vam cim bude koji . to je bilo prije koji sat , jos se nisu javili . kaj mislite jer bude koji do petka?![]()
ak ne bude , tele2 here I come
ma i ak bude... predi na tele2![]()
evo kupi si onda u vip-u
VIPme KOMPLET
Vodafone live! Sony Ericsson K700i
991 kn plaćaš
- 390 kn na VIPme računu
= 601 kn mobilni telefon
Ne bi kupio vodafone brandirani telefon ni da je besplatan...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj mi ga besplatno i rado cu ga prihvatit a rijesit se softa i nije neki problem pa si na kraju opet na istom!!Izvorno postao whiteboy
Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dijelim s tobom ovo mišljenje, ok možda bih ga uzeo badava i poklonio nekome.![]()
ja od vip-a ne bi uzeo ni da mi poklone.
svašta pa ako je jeftin a u večini slučajeva jest stvarno ne vidimIzvorno postao whiteboy
razlog da ga ne uzmem i kasnije odkodiram(taman s onim kaj sam
zaradio na prodaji od broja)
ma znam.... ali ipak si vezan uz vip...![]()
Bookmarks