Kad si rekao da ce sniziti cijene paketa, i da li mozda znas o kojima se radi?Izvorno postao M. NeMeC
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=230956#post230956
ovdje je već diskusija o novoj VIPnetovoj tarifi. pa da se ne piskara na dva mjesta.
edit by zappan: postovi vezani uz novu promo tarifu od VIP-a preseljeni su u temu navedenu linkom u ovom postu
Zadnji uredio zappan : 04-11-2005 u 13:05
dobar grah daleko se čuje
Kad si rekao da ce sniziti cijene paketa, i da li mozda znas o kojima se radi?Izvorno postao M. NeMeC
Nazalost neznam.
Ja čekam da počnu sa sniženjima a oni neće pa neće![]()
Zasad samo 1100 za 291kn u VIPme kompletu sa 290 kn na računu u narednih 18 mjeseci.Izvorno postao SEguy
Pa evo, snizili su cijene. Easy tarifa. Nečemu drugome nemoj se previše nadati.Izvorno postao Boris-RI
Evo što se odgovora tiče, ovi iz T-mobile-a već zivkaju one koji su odjavili broj i nagovaraju ih da se vrate... LOL
Više: http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=72
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tak su mi i strica zvali kad je preso sa 098 na 091, nudili mu neki dvd i tak
Ovo je stvarno vec bijedna taktika...zar je do tu doguralo!Izvorno postao whiteboy
Uskoro ce kao ove krvopije iz raznik investicijskih fondova i financijskih konzaltinga zivkati svako malo doma i zicati za 5 min vremena da ti objasne kako su upravo oni najbolji...a i oformiti ce spacijalne jedninice, nesto tipa jehovini svjedoci, koje ce potencijalne korisnike vrebati po ulicama, sredstvima javnoga prijevoza...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
A našto su spali jadna in mater. Možda će sad uskoro ić i po kućama moljakat.
Dobro i ti kažeš.a i oformiti ce spacijalne jedninice, nesto tipa jehovini svjedoci, koje ce potencijalne korisnike vrebati po ulicama, sredstvima javnoga prijevoza...
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
i ja kad sam presao sa vip-a na t-mobile(pretplate),isti dan su me nazvali iz vip-a(ne znam odakle im broj) i ispitivali me zasto sam presao na t-mobile!kad sam im rekao da su mi slali racune iako su me iskljucili iz mreze prije 8mj.kiselo su se nasmijali,ispricali i opet mi ponavljali prednosti vip mreze,niske cijene,vrhunsku uslugu i ostala sranja!malo sam off od teme,ali morao sam objasniti zasto mi se vip posebno gadi.
LooooooolčinaIzvorno postao Bimbi
![]()
Pogotovo će ih biti u brzim i inter city vlakovima u kojima nemaš kam pobjeći, jer je iduća stanica tek za pola sata. Ajme, pa mi smo skroz nadrapali.Izvorno postao Bimbi
A i jadni su oni u Službi koji moraju zivkati i riflati jedno te isto ljudima koji se onda istresu na njih ni krive ni dužne.
To im je ipak posaoIzvorno postao frish-KI
Znam da im je posao, ali velim da nisu oni ti koji odlučuju što se treba raditi i govoriti ljudima koji nazovu. A upravo oni se isto svašta naslušaju od korisnika. Uvijek nadrapaju oni last in line. Kao i tete na šalterima, primjerice.
Ma u pravu si u svakom slučaju. Samo hoću (da ne idem previše u off) reć da su navikli na to kao magare na batine.
zovam danas okolo po t centrima ako ima gdje za uzeti na pretplatu k700 ali nema nigdje . I jos me tip pita - pa zar ne bi nesto drugo? ja reko ne , to ili nista - ako ga do petka negdje ne dobijem , dolazim raskinuti pretplatu . a tip ce onako - dobro , ostavite mi broj i javit cu vam cim bude koji . to je bilo prije koji sat , jos se nisu javili . kaj mislite jer bude koji do petka?![]()
ak ne bude , tele2 here I come
ma i ak bude... predi na tele2![]()
evo kupi si onda u vip-u
VIPme KOMPLET
Vodafone live! Sony Ericsson K700i
991 kn plaćaš
- 390 kn na VIPme računu
= 601 kn mobilni telefon
Ne bi kupio vodafone brandirani telefon ni da je besplatan...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj mi ga besplatno i rado cu ga prihvatit a rijesit se softa i nije neki problem pa si na kraju opet na istom!!Izvorno postao whiteboy
ma znam.... ali ipak si vezan uz vip...![]()
Sutra idem otkazati t lopuze i cim prije idem na tele 2
...a ako ga dobivaš besplatno bez vip ugovoraIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dijelim s tobom ovo mišljenje, ok možda bih ga uzeo badava i poklonio nekome.![]()
Bookmarks