He he, pa normalno da će kasniti. Ne bi to onda bio Tele2![]()
Okej, krenuli su sa radom i za početak nude najosnovnije: pozive, SMS poruke i roaming, uz govornu poštu i preusmjeravanje poziva. Koliko čitam po webu, vrlo brzo planiraju uvesti GPRS, WAP, MMS usluge, SMS parking, a do veljače 2006. godine misle imati 14% pokrivenosti UMTS signalom. Sad nam je za vidjeti koliko će se uopće držati takvog plana ili će opet kasniti po mjesec-dva sa najavljenim.
He he, pa normalno da će kasniti. Ne bi to onda bio Tele2![]()
Probajte se sjetit koliko je nekad Cronet kasnio za svim ostalim razvijenim svijetom.
Mislim da im ipak treba dati priliku za razvoj. Ne budu li se razvijali i nudili dodatne usluge dovoljno brzo sami će sebi iskopati grob a konkurencija će ih rado u njemu zatrpat.
Samo da javim da imaju gadnih problema. Mislio sam da sam izolirani slučaj što se ne mogu spojiti na mrežu, ali su mi upravo rekli u Službi da cijeli dan primaju pozive od korisnika da uopće ne mogu koristiti uređaje, odnosno spojiti se na Tele2 mrežu. Rekla mi je gđica Lea da će mi se još noćas netko iz tehničke službe javiti. Imaju opterećenje mreže. Ne znam kako da ovo prokomentiram. Do koga je to? Vipa ili Tele2?
do vipa. koriste njihovu mrezu. gdje ima vip signala "trebao" bi imat i tele2 signala. tako je rekla jedna lijepa teta na prezentaciji mreze.
E, tako bi trebalo biti. Nadam se da smo se dobro razumijeli, jer mi cijelo vrijeme stoji "neaktivan SIM". E sad, da li to ima veze sa mrežom, odnosno signalom, jer pokazuje da ima signal ili je pak do njihovo sistema, odnosno da mi broj još nije aktiviran. Samo ne znam što bi im trebalo skoro dva dana da ga stave u "pogon".
pa ako su ti rekli da je preopterečenje bit če da je do toga, nije im još sve uhodano za očekivati je da im tu i tamo nešto zašteka
Ja cu sačekati jos par dana dok se ne sredi to sa mrezom pa cu kupiti karticu.
Ako je preopterećenje, zar ne bi onda i VIP trebao biti preopterećen?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je li ti mo stalno upaljen? Ako je probaj ga resetirati..Izvorno postao frish-KI
Gog... zar stvarno misliš da nisam pokuša jedno.. hm.... 27 ili 28 puta? Jok. Pokazuje signal, znači ima ga, ali mi piše ono što sam napisao. Dajem im vremena do sutra popodne i onda zovem po 4. put i dajem fakin ultimatum. Ako mi u ne jave u čemu je stvarno problem i ne srede ga, otići ću u trgovinu gdje sam ga kupio i tražiti povrat novaca i prekid ugovora za uslugu koja mi nije pružena.
Mislim, ima li tko na forumu da je uzeo tele2 i da može ju koristiti?
Pa ne koriste svugdje Vipovu mrežu.Nešto imaju i svoje.Izvorno postao whiteboy
Čovjek je iz Kutine. tamo tele2 nema ništa svoje koliko znam.Izvorno postao davor
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, koliko kontradiktornih informacija. Pa, Tele2 ne koristi VIP-ovu mrežu i gdje ima VIP-ovog signala, treba biti i signal od Tele2. Uostalom, tu je i prodajno mjesto od Tele2 u jednoj od trgovina tehničkom robom.
Ma ljudi moji ajmo još jednom razjasnit ovu zavrzlamo oko signala.
Tamo di ima Tele2 signala mob će se spojit na njega. Tamo di nema, spojit će se na Vip.
Sve je to jasno. Mislim, barem meni. Odnedavno.Pokušao sam pristupiti govornoj pošti, ali kad bih ukucao svoj broj moba, reklo bi mi da je krivi broj. Možda im sekretarica ne šljaka još kak spada. Nazvat ću ih, ako će mi se dati, mada sekretaricu nikad nisam ni koristio.
pa jel vam radi sad?? mene frend zvao s 095 i sve radi!
Radi, radi, barem meni. Ni nema onih problema sa primanjem poruka, kako sam čitao po newsima, da primatelj dobije na desetke kopija iste poruke. Za sad sve je okej.
odo ja sutra po onu nokiju za 495kn.....ili barem broj....
@frish-KI
Zar ti se to dogadja dok koristis Tele2 signal ili dok koristis VIP roaming?
Zaista wierd, do sada nisam cuo nekog da se je zalio...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Sori, na što misliš da se događa?
Evo mali izvještaj iz Splita... meni na mobu piše 21902 kao mreža, a jutros sam na mobu našao nepoznati znak na status traci, pogledam upustva, a ona kažu "Koristi se GPRS roaming". Zbunjen![]()
GPRS roaming? Koji ti je to mobitel? Može bit da je GPRS roaming u testnoj fazi. Tooooooooo.
Opa... pa fino. Možda je samo testna faza na njihovim odašiljačima u Splitu i Zagrebu. Ovdje je still old-school GSM signal.
Mobitel je Motorola MPx200. I nevjerovatno kako signal varira, vjerojatno se malo prebacuje na odašiljače vipa a malo teleta.
Bookmarks