Dali se slažete da idući online meeting bude 30.10.2005?
ako ne,kada bi htijeli da bude?
Da
Ne
Dali se slažete da idući online meeting bude 30.10.2005?
ako ne,kada bi htijeli da bude?
Zadnji uredio XTTX : 18-10-2005 u 15:20
zzop.
Ne, jer tada sam na poker turniru![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja sam za! bit ću tu!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Meni je stvarno svejedno. Tak i tak sam svaki dan ovdje. Damn! Ovo sam trebao ostaviti za sebe.
bit ću tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
to ste rekli i za prosli forum meeting........
ja cu doc.....
.....cute but psycho.....
Zappane šta ti misliš?Dali bi se mogao održati Online Meeting 30.10.2005?
zzop.
Koja je svrha ovog meetinga?Novi pokušaj rušenja rekorda posjetitelja na forumu?To smo već pokušali i nije išlo.Zašto bi sad bilo bolje?
čemu takvo negativno mišljenje?ako imamo volje sve možemo,pa i skinuti rekord.Izvorno postao Mraz
zzop.
ovako: ako bi se zappan složio da se ovo stavi gori di je
Obavijest: O reputaciji
07-03-2005
gog (kaj gledaš?)
Pregleda: 3.538
Obavijest: Sigovi
01-03-2005
zappan (Forum Admin)
Pregleda: 8.079
Obavijest: Naslovi Tema
10-04-2004
zappan (Forum Admin)
Pregleda: 7.626
Obavijest: PRAVILA KORIŠTENJA MOBIL FORUMA
20-12-2003
zappan (Forum Admin)....
tu da stavi i ovo
ajde ljudi,glasajte.
zzop.
A da stavite neko vrijeme, mislim necemo valjda biti 24h online...
meni je svejedno,dogovorit ćemo se ako nas bude više i Zappan odobri meeting
zzop.
A zakaj zappan mora odobriti meeting...jednostavno nek se pojavi što više ljudi i to je to...zakaj bi njega bezveze maltretirali...
Inače, mislim da ću doći...bio sam i zadnji put i to je bilo jaaaaaako daleko od rušenja rekorda...![]()
Bom Chicka WahWah
Ipak je on Forum AdminIzvorno postao PhytoSculpt
zzop.
Jel vam onda paše 30.10.2005 u 20 sati?
zzop.
Meni to odgovara ali sumnjam da će nekaj bit, zadnji put kada smo se dogovarali bilo je manje ljudi nego bilo koji drugi dan
meni isto paše, ali mislim da nam opet neće uspijeti
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako se forumaši nemogu skupit na 2 minute da sruše rekord onda je to stvarno sramota.Izvorno postao bbbrljo
zzop.
u dvije minute nećeš skupit 276 forumašaIzvorno postao XTTX
to će ići u veći vremenski period, ali sjeti se zadnjeg okupljanja
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ma nema bas previse "aktivnih" forumasa.......mislim oni koji su ti svaki dan......kad je prosli puta bio miting doslo je 70 ljudi..a to je malo.........a neki dan je bilo preko 80-90 ljudi.........sve gosti....znaci na gostima je skoro sve...jer nema sigurno 150 aktivnih forumasa.......
Ma zaboravite taj meeting, nema šanse da se sruši 'rekord' kad ga nisu niti postavili forumaši, nego botovi, AFAIK...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa meni nije ni do rušenja rekorda jer je nemoguće ali bila bi baza da svi se nađu na istom virtualnom mijestuiako ja neću moć doć
Evo da se najavim da necu moci doci..... ipak je produzeni vikend..![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bookmarks