Cini mi se da t-mobile pocinje odgovarati teletu 2 sa sniženjem cijena simpa paketa.Novost je da Sonyericsson K700 sa simpa start paketom košta 998 kn.![]()
Cini mi se da t-mobile pocinje odgovarati teletu 2 sa sniženjem cijena simpa paketa.Novost je da Sonyericsson K700 sa simpa start paketom košta 998 kn.![]()
Mislim da je ipak malo previse za mob star koju godinu, ali neka bar nesto.
iPhone 5s 16 GB
Ha, jest okej, ali mi baš i nije neka luda ponuda.
To je sluzbeno ili samo rekla-kazala?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Dobra cijena , za taj aparat . jedino mana je kaj nema utor za dodatnu memorijsku karticu , ostalo je sve ok . Eh , a za produzenje ugovora na jos 2 godine vec od tarife 150 cijena mu je kunu .
Stvarno je, evo link:
http://www.t-mobile.hr/10/10-30-10-1...700i&ponuda=V3
iPhone 5s 16 GB
ok,vidio sam samo mi nije logicno sto T610,T630 i K700i imaju istu cijenu,998kn.To moze samo T-mobile![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
malo off topic
slazem se, ali cekaj makar jos tjedan dana, pa ces vidit snizenja (mogu se kladit u to)
pa koliko je samo nas ovdje na forumu odlucilo uzeti Tele2. Mislim da ce skuzit da gube korisnike
iPhone 5s 16 GB
pa i nije baš da gube, masa ljudi će imati obje kartice, no stvar je u novim korisnicima, tu je prava bitka, a najveća bitka je u postpaidu.Izvorno postao imatic
u svakom slučaju 1000 KN za K700 sad i nije senzacija
Cuo sam da ce u ponudi osim ovog k700 biti i svi simpa kompleti za 50 % cijene ako se potpiše ugovor s njima za simpu na 18 mjeseci. Ovo sam procitao na newsima tako da neznam koliko je to točno.
Kako se moze potpisati ugovor za prepid ? to jos nisam cuo . mozda uvedu neke obaveznu kolicinu bonova koje ces morati potrositi ako uzmes uredjaj.
A 1000 kn za k700 u ducanu malo i je senzacija kad u plavome je 170eura
Ne vjerujem da će se cijena K700i sniziti, zbog toga jer je to dobar mob zaboga miloga, puno bolji od nekih iste cijene. A Tele2, koliko za sada vidim, i nema baš neku ludu ponudu uređaja.
Dvoje frendova koji su ga imali ili ga imaju nisu zadovoljni s njim. Prvi se tužio na slabu glasnoću zvučnika, a drugom je osim slabe baterije se počeo blesirati, pa kad ga je napokon dobio sa servisa, BT mu je malo radio, pa malo nije. E, sad... jesu li to dva izolirana slučaja ili K700i i nije baš tolika ludnica od uređaja. Jedan je kupljen u T-Mobileu kao brand mob, a drugi u shopu.
Ja imam K700i kupljen u T-mob za 1kn pocetkom 10/2005. Sto se tice glasnoce zvucnika, stvarno nikada do sada nisam imao mob koji ima toliko jak zvucnik (imam mp3-cu za zvonjavu i fakat usi para kad pocne zvoniti, a nije ni na najjace postavljen). Zaista nisam imao apsolutno nikakvih problema s mobom, stovise jako sam zadovoljan jer je to prvo SE koji imam; uvijek sam do sada imao Nokiu.Izvorno postao frish-KI
Predpostavljam da su to stvarno 2 izolirana slucaja, valjda su ti frendovi naletili na neke lose posiljke mobova. Ne znam...
Pod glasnoću zvučnika, mislio sam na glasnoću prilikom razgovora.Izvorno postao zzzz
Ugovor za Simpu? To jos nisam cuo
iPhone 5s 16 GB
Nešto slično je bilo na vipu prošle godine kad su aparati bili sniženi 90%.
To je mislim bila akcija na pretplatu .
Nije bilo na predplatu nego na vipme, gdje si se obvezao kreditnom karticom da ce ti se uplacivati 150 kn mjesecno kroz 12 mjeseci.
Mislim da smo malo off!
Ali samo "odabranima" (me not included).![]()
Totalno ste off. A ni nije neka tema za neku ogromnu raspavu. Mišljenja sam da ta ponuda i nije nešto posebno. Da ih je više stavljeno na akciju, onda okej.
Ma ovom forumu kaj god se raspravlja , odmah je off topic . **** te takav forum gdje ne mozes izrazavati misljenje , osim ako nije najdirektnije moguce vezano uz neko pitanje.
Ni meni se ne svidja takvo strogo držanje pravila, ali šta je tu je.Izvorno postao Router
![]()
Možda zato jer je tematski forum, pa ako netko dođe nešto potražiti u vezi nekog problema, ne treba lutati po cijelom forumu jer se o svemu raspravlja svugdje, već se prema naslovu teme već zna što možeš u njoj pročitati. A i ovo je off. A i nije moje pravilo.
@frish-KI
Ma kaj brijes kakav tematski forum bokte...
Pa daj si malo razmisli slijedecu situaciju; u koliko topica se raspravlja o Tele2 i koliko moras klikati i citati po forumu da bi pronasao dvije-tri informativne stvari... Ako je tematski onda treba biti jedan topic o recimo Tele2 gdje ce se spikati o svemu vezanom o Tele2, a ne to razbacati na milijun (ne)povezanih dijelova... vecina novih ljudi (prosjecni surfera) ce odustati i otici dalje.
A nekog koga interesira K700 za 998kn interesira najvjerojatnije i ostatak stvari vezano uz to - kao recimo ak uzmes pretplatu da dobijes 50% off na simpa paketu. Slazem se totalno s Router-om... Odlazenje na offtopic bi bilo kad bi na pola rasprave poceli spikati o pticijoj gripi ili visokoj cijeni naftnih derivata, a ovo kaj je bilo do sada napisano u ovom topicu je bilo sasvim vezano uz temu...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks