...pošto čovjek dosta pridonosi samom podforumu - predlažem ga za moderatora...
Mene kao što ste imali prilike vidjeti svako malo nema pa bi uz mach1 osjetno živnuo podforum...
Naravno sad idu vaše salve odobravanja...![]()
Da
Ne
...pošto čovjek dosta pridonosi samom podforumu - predlažem ga za moderatora...
Mene kao što ste imali prilike vidjeti svako malo nema pa bi uz mach1 osjetno živnuo podforum...
Naravno sad idu vaše salve odobravanja...![]()
podržavam u potpunosti,još sam ti prije 2 mjeseca poslao u pm dali bi imao išta protiv da ga predložim za ovu poziciju,nisi mi odgovorio pa sam shvatio kao odbijanje.
mach1 od mene imaš punu podršku!
Evo ja isto podržavam macha1 za moderatora jer zbilja puno pridonosi podforumu.
Slažem se u potpunosti
Definitivno podrzavam! Vec sam primjetio mnogo puta do sada veliki doprinos Mach 1 u tome podforumu. Covjek doista mnogo o tematici u forumu zna i voljan je pomoci!
Uz prijedlog vec postojecega PDA moda, ne preostaje drugo, nego li:mach1
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
dajem glas za macha1
zzop.
e to sam i ja jedamput htel predlozitali nikad nisam imal vremena..
MACH1 je car u vezi s PDA-ovima..i mislim da zasluizuje biti moderator..jer se kuzi u to..puno pomaze svima i aktivan je u tom djelu foruma
slažem se s prijedlogom, postovi su mu kvalitetni i na mjestu i trudi se pomagati. jedino, dmi, jesi li ti provjerio da čovjek to želi? ili neka mach1 javi samo je li se voljan prihvatiti moderatorske funkcije...
...jesam i napisao je da nema ništa protiv...Izvorno postao zappan
Znaći to je koliko toliko riješeno...![]()
Kratko i jasno: Podrzavam
iPhone 5s 16 GB
slazem se, sto je je covjek se kuzi i zeli pomoci drugima.
Resistance is futile. You will be assimilated!
...ako čovjek to želi, neka radi... ima znanje i ja to podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne zalazim baš tamo, ali ima i moj glas podrške.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Potpisujem...Izvorno postao Sljaka
Nisam upoznat s njegovim 'radom' ali kako vidim da ga podržavaju forumaši čije mišljenje cijenim, onda je očito dobar, te ga i ja podržavam.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne pratim tu oblast ovog foruma, no potpuno se slažem s whiteboyem, povest ću se izjavama onih za koje smatram da su u pravu, pa i ja podržavam
Izvorno postao Inovator
i ja![]()
Može, može.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mislim da bi kombinacija mach1 i dmi bila jako dobra jer se jedan kuzi u microsoft os, drugi u palmove, tako da podrzavam
...pa mislim da bi mogli postavit tog novog moda, ha...pošto je odnos glasova 24:1 za DA, a i već je prošlo dana...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
znači da bi mi ipak bilo drago da je taj budući mod napisao koju rječcu i ovdje koja bi potvrdila da ga to zanima, no kad već mora preko odvjetnika...
postavljam, a ti dmi mu onda objasni gdje i kako da se javi i obrati za pomoć i pitanja, te koje forume je dužan pratiti.
![]()
Bookmarks