Ne ne, mislim na Phonecode samog telefona.
Settings --> Locks --> PhoneCode
Ne znam koji mi je.
Sumnjam da bi se samim nekim resetom telefona i on izbrisao..
Kakav PhoneCode? Misliš na bloototh? Ako da, samo ukucaj neka 4 broja po volji, npr. 0000 i klikni Yes. Onda će te i druga strana komunikacije (u ovom slučaju komp) pitati za taj kod i opet ukucaj isti, 0000.
Jesi to pitao?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne ne, mislim na Phonecode samog telefona.
Settings --> Locks --> PhoneCode
Ne znam koji mi je.
Sumnjam da bi se samim nekim resetom telefona i on izbrisao..
--
. [Lejzermaster]
Kod je tvornički 0000.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bojim se to upisati.. kaj ako je netko prije mene promjenio taj PhoneCode.. pa mi se onda aparat zakljuca ili nesto
PS. Uposlio sam palac i nakon dobrih 2h i 30min sam upisao sve kontakte.. ukupno 316 brojeva![]()
--
. [Lejzermaster]
Ne, jednostavno ti kaže da to nije taj kod! Ne moraš se bojati probati! To služi za zaključavanje telefona pri promjeni SIM kartice (ako je na automatic, ili pri uključivanju telefona uz PIN ako je narihtan na 'ON'), tako da ako ti netko mazne telefon nemože ga koristiti sa svojom karticom. Stavi ga na protection - off, da ga skroz otključaš (i ako netko hoće promjeniti SIM, moći će) i kad te pita za kod ukucaj 0000. Vidjet ćeš da radi jer će ti napisat 'unlocked'. Ako ne napisat će ti 'wrong code' i to je to. Ništa ti se neće zaključati ne brini. Ako radi, vrati ga na automatic jer ti je tako najsigurniji...
Hvala.
Kod mi je bio 0000.
--
. [Lejzermaster]
Samo ti slušaj whiteboya...
P.S. napravi si kopiju phonebooka na kompu (send all via infrared) za svaki slučaj...![]()
LOL moze![]()
--
. [Lejzermaster]
A sta znaci ono u Organizatoru pod 7 Mem.kodova?
Ako si gladan pojedi nesto
Ajde ljudi čitajte malo uputstva...
To je dio memorije u koji upisuješ sve kodove, pinove i lozinke koje imaš (bilo PIN kreditne kartice, kod alarma kuće...) da ih ne moraš sve pamtit a do njih dolaziš samo jednom 4-znamenkastom lozinkom koju sam izmisliš i upišeš u telefon. Svaki put kad želiš pristupiti tim kodovima telefon te pita za taj 4-znam. broj i nakon što ga točno upišeš ti izbaci check word (koju isto sam definiraš prvom uporabom ili kasnije promijeniš) tako da ako netko želi ući u taj dio telefona i bubne neki broj, telefon mu neće napisati da je broj krivi nego će mu izbaciti krivi check word i sve će kodove promjeniti tako da zlonamjernik misli da je došao do kodva a u stvari se radi o krivim kodovima. A kad ti opet upišeš pravi kod, pokazat će se prava check word i pravi kodovi... Isprobajte, igrajte se malo, ne možete ništa zeznuti...
Negoo.. dajte vi izmislite nesto da se pojaca zvuk dolazne poruke.
Od kad sam kupio telefon.. svi misle da sam gluh --> kad im odma ne odgovorim na SMS![]()
--
. [Lejzermaster]
A sta ako zaboravis taj 4-znamenkasti kod cijim unosom se dobiju svi ti kodovi koje si unio,mozel se to onda kak ponistit i si pusiona.
Moze se uneti novi kod tako sto ces ukucati bilo sta kao tajni kod.Onda ce ti tel. pokazati pogresan check word i kompletan sadrzaj kodova(naravno, pogresan).Zatim ides u options gde imas opcije Reset i Chg password.Najnormalnije uneses nov pass. i check word.Problem je sto se u ovom slucaju obrisu svi prethodni (tajni) kodovi.
U vezi nosenja T68 u djepu.
Primjetio sam da se mi se skuplja prasina oko joysticka.
Jel se to nekom zaprasilo tako da vise nije radio?
Imate problema s prasinom?
--
. [Lejzermaster]
To je normalno
Ne, za dobrim konjem se uvijek prašiPoslao: Fabi
Jel se to nekom zaprasilo tako da vise nije radio?
Imate problema s prasinom?![]()
Pisao o tome... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=960
Evo jedna vijest o kameri, da se vratimo na primarnu temu ove grupe. Naime, generalni zastupnik za SonyEricsson u RH je ponudio kameru MCA-25 za 660,00 kn, pa tko voli neka izvoli: "07.05.2003. • Podijelite svoje doživljaje s Vama dragim osobama, slikajte kamerom MCA-25 koju kod nas možete kupiti za samo 660,00 kn. "
provjerite www.emshop.hr
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Poslao: whiteboy
Samo ti slušaj whiteboya...
P.S. napravi si kopiju phonebooka na kompu (send all via infrared) za svaki slučaj...![]()
ajd neka netko javi dali je to uspio jer ja nisam uspio sa 4-5 telefona. probavo sam sa 68 na P800--ništa na komp- ništa na sl55 ništa. dakle radilo se oko 5 različitih T68ica tako da nije bio problem u sw-u. jednostavno mislim da ta funkcija nije za upotrebu.
dobar grah daleko se čuje
Meni stvar radi savršeno. S moba na komp i vice-versa. Stvar traje oko 2-3 minute i ako imaš slike pridružene kontaktima, kopira i njih u oba smjera. Npr. imam backup na kompu, izbriso sam sve kontakte (namjerno) u mobu i vratio ih putem IrDA u mob i sve je bilo tu + slike koje su bile pridružene kontaktima.Poslao: KaKaV NeReD
ajd neka netko javi dali je to uspio jer ja nisam uspio sa 4-5 telefona. probavo sam sa 68 na P800--ništa na komp- ništa na sl55 ništa. dakle radilo se oko 5 različitih T68ica tako da nije bio problem u sw-u. jednostavno mislim da ta funkcija nije za upotrebu.
ja to nisam radio jel brzo mijenjam mobace
Bookmarks