ali ovo moje je bilo zajebancija.Izvorno postao whiteboy
@bimbi pa ja ocu naglasit da nisam 100% siguran u oo what Im about to say...bas zato da mi neko to poslje nebi predbacivo.
Da
Ne
Nemam pojma
ali ovo moje je bilo zajebancija.Izvorno postao whiteboy
@bimbi pa ja ocu naglasit da nisam 100% siguran u oo what Im about to say...bas zato da mi neko to poslje nebi predbacivo.
Ha i to je istina, ljudi vole gristi za sitnice! To je uvijek tako...zato se osobno i ne volim upustati u raspravu tamo gdje nisam vrlo siguran u ono sto govorim ili misljenje koje branim!Izvorno postao Gruntovčan
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Podatak unesen.
Jos o plinu:
Za sada postoje dvije kategorije plinskih sistema - ubrizgavanje i "venturi"
Ubrizgavanje je varijanta koja ide na sva vozila i dize se postavljaju u samu usisnu granu i to za svaki cilindar posebno (bila ona plasticna ili alu).
"Venturi" sistem se postavlja na usisnoj cijevi i u toj varijanti je predviden samo za usise koji nisu od plastike.
Ubrizgavanje je jako dobar sistem i kod njega nema vecih gubitaka snage i vozilo ne mora vise trositi (moguce podesavanje u detalje putem software-a).
"Venturi" sistem isto jako dobro funkcionira ali moze trositi manje, isto ili 10-15% vise nego benzina (ovisi o dosta cimbenika).
U toj varijanti se cesto gubi na snazi vozila za 10-15%, ali ni to nije uvijek.
Dosta za sada...........
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Daj još malo o cijenama Ukratko jer to također privlači-odbija ljude!!(EDIT: ok ima na straniciIzvorno postao kokibj
)
E a najviše me nervira recimo u oglasima, obavjestima & reklamama kada ne ističu cijene jer kao da će biti nešto jeftinoije ako se naknadno raspituješ WTF
Obožavam trgovačku transparentnost odnosno "to ti toliko košta i toliko popusta za keš i gotovo" bez skrivenih dopunskih kalkulacija!!
P.S.-koki moga si staviti kao direktni link ili AutoPlin
Zadnji uredio VuKi : 29-10-2005 u 10:45
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
U ovom poslu je tesko odrediti cijenu.
Svaka stranka ima svoje zelje i svoje prohtjeve, a onda nastupamo mi sa dodacima koji rade razlike u cijenama.
Na stranici (pogledaj potpis) ima cijena i opisa ugradnje.
Ukratko
"Venturi" sistem:
Karburator od 3500,00
Ubrizgavanje goriva (bez KAT) od 5500,00 (tih vozila je jako malo)
Ubrizgavanje goriva (sa KAT) od 6000,00
Ubrizgavanje plina:
Od 9500,00 za cetiri cilindra
Na sve navedene cijene moze biti korekcija i u minus.
Toroidni su od 30-80 i ovise o velicini rezervnog kotaca (ove vece je tesko nabaviti).
Cilindricni su od 40-120 i ovise o sirini i visini prtljaznog prostora.
Uskoro cu postaviti na stranici sve dostupne dimenzije boca, pa ce si svako sam moci izmjeriti koliko mu stane (ako zeli naravno).
Moram ici zavrsiti auto jer me stranka ceka.
Daljnja pitanja?
p.s. Odgovori vjerojatno tek sutra jer jos danas i u svatove moram
Bookmarks