= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
ja ima C4 i vec se 2 godine vozim na plin i vjerujte mi vrijedi svake kune.ugradnju i instalaciju sam platio 10 500kn zbog plasticne grane.
sto se tice potrosnje benzina, jer je potreban kod startanja motora i dok se ne ugriju injektori plina,izracunao sam da na nekih 20 000 km u jednoj godini potrebno je oko 1000kn za benzin.
potrosnja plina je veca za nekih 10-20% u odnosu na voznju benzinom i stvarno svakome preporucujem jer je posve siguran,jeftin i ekoloski podoban(onome kome je to vazno).registarcija je skuplja nekih 500-600kn i atestira se plinska boca svakih 5 godina.
preporucuje se i servis plinske instalacije svakih 15-20 000km,koji kosta oko 350kn.
sve u svemu,voznja vam je sigurno 50% jeftinija.
sto se tice cijena ugradnje,one su sarolike sto opet ovisi o tipu i starosti vozila.moguca je cijena ugradnja od 4-15 000kn.dosta je skuplja za novije automobile koji imaju plasticnu granu(od 10 000kn pa nadalje).ako nekoga jos nesto zanima,neka slobodno pita!
... to se tražilo, hvala ...

...dobro, koliko sam našao na netu - pošto imam karburator, ugradnja bi me koštala oko 4500kn + atest = cca 5500kn...a i 50% mi je i više nego dovoljna ušteda, jer sada trošim min. 800kn mjesečno na gorivo...