Bas sam danas malo okrenuo CNN, i slucajno je bila reportaza iz Toronta, veli: "Outbreaking news"... ja reko: "Gle gle..." I sjtim se playera... SARS poprimio zabrinjavajuce razmjere u kanadi...
Jel imas temperatutu playeru?
Bas sam danas malo okrenuo CNN, i slucajno je bila reportaza iz Toronta, veli: "Outbreaking news"... ja reko: "Gle gle..." I sjtim se playera... SARS poprimio zabrinjavajuce razmjere u kanadi...
Jel imas temperatutu playeru?
:-)
![]()
![]()
to su sve oni žuti krivi!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Gle Playera još nema na forumu... možda ga je.. ma NE, nije valjda!?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
On je otporan i na sidu SARS je macji kasalj.![]()
![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Mislim da je utjesna cinjenica da je smrtnost svega 4%...
Bas me zanima, nek player napise kakvo stanje valada u torontu, jel vlada panika...???
wajtboj ja zaostajem 6 sati za hrv, a dolazim u 4h iz skole ! Fala bogu nisamu bas u torontu ( ono kao Zagreb -Gorica daljenosti) ali svejedno pripada torontu, panika vlada nema se sta reci, ljudi hodaju sa maskama, svi putevi prema torontu otkazani . . ja znam da samo bjezim od onih koji kasljuPoslao: whiteboy
Gle Playera još nema na forumu... možda ga je.. ma NE, nije valjda!?![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
grebo me pas ja nebi iso u skolu
Jebeš činjenicu da je smrtnost sarsa 4% ako ti spadaš u ta 4%!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ulovili neke bolesne kineze jutros na hrvatsko-slovenskoj grani!
ti to ozbiljno? sada ce sars doci i u hrv
Pa p*zda im m*t***** kaj imaju tu radit i bolesni se svijetom šetat!?!?
Mislim da je vec i vrijeme da nadju djelotvornu terapiju, stoga mislim da nema razloga za paniku...
ma nema uopce
Istina istina na žalost i to ilegalci! Treba ih streljat!! Al su ostali u deželi.....
jeste bezobzirni ti ljudi nemaju od cega zivjet, sele se tu da bi mogli skrpat za hranu
Pa na dnevniku objavise da su avionom sletili Moskvu pa u Sarajevo i onda ilegalno presli preko Hrvatske u Sloveniju pregledani su i slovenacki ljecnici kazu da nemaju SARS.
Ma žao mi je tih sirotih ljudi koji idu prema boljoj budućnosti a završe ovako jadno ko životinje... Okrutan je ovaj svijet!
Nemaju od čega živjet a proputovali cijeli svijet?? da da..
Pa svu mizeriju koju su imali su prodali da bi švercerima platili put! Sad nemaju više ništa i vraćaju se "doma" gdje više nemaju gdje spavati!
Pa tak to ide, kaj nikad nista čuli (čitali, gledali dokumentarce...) za to!? Jadan je to i izmučen narod!
Kad se kote ko pilići!![]()
Istina je da ih ima previse vec... :-)
ma oni putuju po svijetu jer im je jako dobro u zivotu i neznaju kud ce sa parama! istina da ih ima previse ali ....
Pa znate ono "Ima ih ko kineza"
Si ti normalan!?!? Pa nisu to Japanci ili Južno Koreanci koji sa svojim digitalnim kamerama idu po Parizu i kupuju torbice Luis Vuitona!! To su jadni KINEZI! Siroti i siromašni, jeftina radna snaga (made in China), 1% je malo bogatijih a ti ne plaćaju švercerima da bi preko bosne, hrvtske i slovenije došli do zapada, ti putuju avionom i za njih nikad nećeš ni čuti u dnevniku, a 99% ostalih od imovine ima rupu za spavanje i bicikl! Istina da ih previše ima i to je njihov glavni problem pa im je zakonom dozvoljeno imati samo jedno djete u životu jer su se u nedavnoj prošlosti previše razmnožavali... no nadam se da si se šalio u vezi toga da im je jako dobro u životu i da ne znaju kud bi s parama...Poslao: coma_zgb
ma oni putuju po svijetu jer im je jako dobro u zivotu i neznaju kud ce sa parama! istina da ih ima previse ali ....
Bookmarks