Paze više nego što misliš... na tom području je hrvatska vrlo 'svjetska'.
Paze više nego što misliš... na tom području je hrvatska vrlo 'svjetska'.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ti mi nisi reko koja si godina!
pa ja sam cuo da na aerodromima uopce ne pregledavaju!
Tako je uopće ne pregledavaju na aerodromima... glavno da kažu sve je pod kontrolom...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ma boli njih k.... ali ce se opametit kada se tu pojavi sars
Kahm...
Kao sad imaju tipa u Rijeci na kojeg se sumlja (doš'o iz Kanade i ima respiratorne poteškoče pa...)!?!
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Baš neki dan ispred kazališta grupa japanskih turista(kamerice itd),prolazim i razmišljam tko zna kakva je kontrola bila na ulasku u zemlju.Čovjek može jednostavno prolaziti i mislitia sve je ok ako su ih pustili.",onda te simpatičan starčić zaustavi da slikaš njega i obitelj ispred "spomenika naše arhitekture".........zamislite si dalje.
...preuzmeš aparat i onda daš petama vjetra te se kasnije hvališ ovdje na forumu kakav si digitalac nabavila...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Srećom pa brzo trčim...![]()
A japanci te ne bi ni ganjali kad imaju tih digitalija ko pljeve... rade non-stop i zarađuju velke pare koje rijetko imaju priliku potrošit... sjećam se u Parizu prije 2 godine su im u Luis Vuitonu zabranjivali kupovinu više od jedne stvari (jer bi došli i pokupovali pol dućena koji bi tako gubio na ekskluzivnosti) pa su dvije japanke zaustavile moju mamu i sestru i žicale ih da im nešto (bilo što - nije ih ni briga što) kupe i u ruke im uvaljale 8000 franaka!!! To je bilo nešto ispod 8000 kuna!! A da će se one sakrit iza nekog auta malo dalje i čekat ih!ma dajte to zamislite, mogle su mama i sestra fino zapalit iza ugla i izgubit se u gomili s tim parama al ipak nisu pristale na njihovu smicalicu.
A frendica koja je sad u Italiji u Rimu veli da svi imaju telefone s kamerama (pa naravno, koje podržavaju GSM standard očito) i uđu u dućan i slikaju neko npr. odjelo i pošalju sliku kompiću koji je u Japanu da on vidi dal mu se sviđa to odjelo pa da mu ga kupe! Daj zamislite to! MRAK!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
trebale su ima maznut pare!
Ja sam vidio danas kineza ima T100,posle drugog S100,izgleda da samo Samsunge kupuju nije ni cudo sto je Samsung ostvario takav skok u prodaji telefona
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks