pa salio sam se, nisam opet tolko glup
pa salio sam se, nisam opet tolko glup
Mora da su dobri u sexu...bil ko volio je*** Japanku ili kineskinju ili pak crnkinju?
Ako si gladan pojedi nesto
SVE redom!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pogotovo crnkinje![]()
![]()
![]()
I ja bi crnkinje pogotovo..
Kako malo treba da sa socijalnih tematika skrenemo na seks...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bolje da je neka vesela tema nego o bolesti
I seks je bolest - pitajte Michaela Duglasa...![]()
Ne znam zašto se diže tolika frka oko jebenog SARS-a!? Pa smrtnost mu je SAMO 4%! Ima milijon bolesti za koje svi vi mislite da su mačji kašalj i glupo zvuče a imaju puno veću smrtnost!
BTW danas sam upoznao kineskog gospodina o kojem ste možda slušali na dnevniku i koji, naravno, NEMA SARS i tip je iz kineske pokrajine u kojoj nikad nisu ni čuli za SARS! Ali ova SARS-ofobija je poprimila apsurdne razmjere! Ljudi se boje na taj klinički odjel ići zbog njega! Zadivljuje me glupost i neukost našeg naroda!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, možda zato jer je SARS proizveden od ludih znanstvenika u laboratoriju i greškom izašao na sloboduAko tako nastave ko zna šta sve može "izaći" iz tih labosa.
Sve je moguce, no vrlo malo vjerojatno... :-)
No, mislim da je samo pitanje vremena kada ce se u hrvatskoj zabiljeziti prvi slucaj...
smrtnost je 10% po novim podacima!
doci ce u hrv uskoro sigurno
@ wb - što se tiče informiranosti u Kineskim pokrajinama dalo bi se raspravljat' (kad im cenzuriraju net što tek rade s opasnijim stvarima) usput u Kini postojanje SARS-a prikrivaju mjesecima...
Pa to znam, ali oni su vrlo nezainteresirani...boli k nekog tamo kineskog kuhara iz pokrajne žlj kaj se događa van njegova sela.
Inače od najobičnije gripe umre godišnje 20000 ljudi pa nitko ne radi paniku... a i salmonela vam je smrtna bolest (s večim postotkom smrtnosti od SARS-a) pa niko ni obrvu ne digne kad cijele vojarne u hrvatskoj imaju salmonelu na nedjeljnom meniu...
Ovo vam je s vip-online stranica :"...SARS je vrlo ozbiljna bolest, ali nije i najgora koja bi se mogla proširiti iz južne Kine. U usporedbi s pandemijom gripe od koje je 1918. godine umrlo 20 milijuna ljudi, SARS se čini bezopasnom bolešću...."
Više o SARS-u na http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=3434519&idnews=3429186
Sve to stoji ali pošto manje-više svi virusi i bakterije mutiraju u ljudskom nositelju vrlo brzo vi se postotak mogao povečati pa će svi onda vikati: "Jesmo vam rekli!"...
Naravno, pametan čovjek se u određenoj mjeri (ne histeričnoj) treba bojati svega i zaštititi se koliko je moguće...
od gripe ljudi umiru u nerazvijenim zemljama, sta mislis sta bi bilo da se sars prosiri tamo?
Umiru kod nas!!! Danas sam slušao predavanje na infektima i koliko god vam glupo zvučalo, gripa je smrtna bolest!!! Samo što u većine imunokompetentnih osoba prolazi bez posljedica. No brojke podleglih gripi nisu nimalo lijepe...
Još o SARS-u na: http://www.hzjz.hr/epidemiologija/prilozi/index.htm
na koji ti faks ides?
Kaj još ne znaš? Negdje smo raspravljali već o tome.. u cafeu čini mi se, thread FER...
Medicina!![]()
zalim te, sestra mi tam ide, koja si godina
Jučer mi je došao prijatelj s broda bio je u Hong-Kong-u.... ušao mi je u dnevni i počeo kašljati....možete misliti kako mi je bilo! Kaže on poslje da mu je to fora za aerodrome ako u nekom bircu nema slobodnih stolova
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
jes te...
...a je dok ga neko ne pošalje u "karantenu"...![]()
cuo sam u da u hrvatskoj uopce ne paze na to
Bookmarks