a kad čemo mi sa rezerviranim brojevima doći na red i koliko če se čekat dok brojevi dođu
ja razmišlam o prelasku na tele2.. t-scum i njihovo rozo t su mina njih ne bi se vraćala da su jedini
![]()
vip mi ozbiljno već ide na onu stvar![]()
imam već rezerviran broj na tele2 pa sam mislila uzet pretplatu, a onda prijeć na prepaidali još ću se detaljno raspitat oko toga..netko je gore napisao da je pitao službu za korisnike o tome..ako stvarno treba napraviti samo par poziva i onda možeš prijeći na prepaid, onda definitivno to
ionako najviše razgovaram s dečkom, a on isto vjerojatno prelazi na tele2..a s frendovima uglavnom sms-am..
![]()
a kad čemo mi sa rezerviranim brojevima doći na red i koliko če se čekat dok brojevi dođu
Što se tiče MMS-a, i GPRS-a. Toga NEĆE biti dok ne pokriju signalom barem veće gradove ili dok s Vip-om ne potpišu ugovor o roamingu i za prijenos podataka.
A glede UMTS-a u veljači moraju startat komercijalno, a to "moraju", vidjeli smo da je jako relativno.
Dakle zaključak: Zaboravite GPRS i MMS barem godinu dana, ako ne i više
Ako su jučer govorili za dva dana, znači vjerojatno od sutra.Izvorno postao suktaky
A to da će se baš toliko čekati na neke "naprednije" usluge mreže, malo sumnjam, ali dobro... Tak i tak imam i 098 do kolovoza iduće godine.
Isto tako sam i u lipnju govorio da neće biti GPRS-a, pa mi nitko nije vjerovao
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=181880
ima i druga strana 'srljanja' a to je ipak da je potrebno novom operateru da ljudi dođu i kupe pakete, pretplate i telefone što prije i počnu to trošit, kako bi treći uopće opstao. ak bumo svi pričekali odgovor vipa i tmobilea, za kaj se onda teletu drugom dala uopće koncesija? ne bu tele drugo živjelo od nečijeg čekanja na reakcije druga dva operatera.
Je, nego! Zato sam i uzeo 095 paralelno sa 098 da malo uštedim na zvanju iz mreže u mrežu, kad mi je razlika u minuti poziva skoro kuna. Nije zanemarivo, sigurno.
pital sam na prodajnom mjestu pa su mi rekli da treba čekat 2 do 3 dana, jer registracija korisnika sa rezerviranim brojevima (pretplatnici) ide putem neta a kako tip kaže server im baš ne šljaka bajno pa dok ne proradi kak treba, morat ćemo se strpit.Izvorno postao suktaky
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Pa, sve im ide preko neta, tako da to baš i ne stoji. Ja sam jučer obavio pretplatu i dečko ju je obavljao preko njihove neke stranice. Jest da sam bio prvi, pa se tek učio na mojem primjeru i da je potrajalo cca pola sata.
Meni su rekli da ce biti u srijedu (zvao sam ih), a jedino je problem sto nemaju svoju trgovinu u Pozegi, pa izgleda da ce mi poslati postom
iPhone 5s 16 GB
Ti si pod ugovorom pa se nemaš kaj javljati
Jas osobno mislim da ću uzeti broj, ne znaš dok ne probaš, zar ne? Naravno da ga neću uzeti solo, uzet ću ga sa curom, tako da barem imam jednu osobku koju mogu zvati![]()
Izvorno postao gog
ovo se na mene odnosilo?
pa ako mogu imati 2 ugovora mogu imati i 3 ne brini
ako će za to biti potrebe!
zanimljivo kako se preko ovih 7 stranica stalno ponavljaju ista pitanja i odgovori sve zato jer su neki lijeni procitat od pocetka ili bar prethodnu stranicu.
najbolje ce proci korisnici poput mene, koji skoro uopce ne razgovaraju vec mobitel koriste uglavnom za sms.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
je super minuta razgovora 0,39
a poruka 0,33
samo šteta kaj nemaš s kim razgovarat po 0,39![]()
A i počelo se raspravljati o mnogim drugim stvarima pored glavne teme, koja je "cijene na tele2".
I zašto se toliko hvatate činjenice da se nema s kime razgovarati po 0,39 kn/min, kad je meni na pretplati poziv u drugu mrežu sa tele2 jeftiniji skoro za kunu. Zato i jesam uzeo taj telefon na 095 kao bonus broj.
Da, zaista. Kako to da svi nemaju tele 2 nakon 24 sata što su na tržištuIzvorno postao frish-KI
![]()
A malo vadiš stvari iz koneksta, a?
Mozda je i razlog da tebe nece nitko zvati za 3kn sa ostalih mreza!!!!
Morao bi cijelo drustvo i obitelj prebaciti na Tele2 da bi ta mreza bila iskoristiva upotpunosti!
Ma, ok onda. Ako će se uopće razmišljati na prelazak na treću mrežu, treba pričekati godinu, dvije, tri, dok prvi korak ne naprave neku druge budale, poput mene, pa onda si razmisliti. Zašto je dolazila uopće? Uostalom, zaboli mene što me netko neće htjeti zvati zato što sam na 095.
ma šta vip i t-mobile će naplačivati 3kn pozive prema 095?
pogledaj malo cjenik, vip naplacuje pozive prema ostalim mrezama ovisno o tarifi (u vremenu od 7-19h)
_postpaid
tarifa start 0: 3kn
tarifa plus 0: 2.90kn
tarifa extra 0: 1kn
tarifa vip.smart xcite: 3.42kn
tarifa vip.smart s: 3.17kn
tarifa vip.smart m: 1.46kn
tarifa vip.smart l: 1.10kn
_prepaid
tarifa VIPme call: 2.75kn
tarifa VIPme send: 3.36kn
'ostale mreze' su sve ostale mobilne i fiksne mreze
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da se može prežalit ovih početnih 95 kuna za pre-peid paket ako ništa drugo a ono radi ispitivanja mreže jedino me muči što u Krku još nisam našao njihov signal.
Ja ozbiljno razmišljam o nabavi pre peid paketa jer i onako imam doma stari Ericsson koji ne koristim.
Ove cijene koje su sad istaknute na netu su vrlo prihvatljive iako mislim da će ostala dva operatera morat dat nekakav odgovor u obliku korekcije cijena jer ove sad mene baš ne zadovoljavaju.
Živjela zdrava konkurencija.
Budimo realni nakon svega imaju jeftinije razgovore van mreže nego što vip ima unutar mreže, pa čak i ako ja jedini u svom društvu uzmem tele2 proči ču bolje od ovih koji ostanu na vip-u...naravno ako vip ne podivlja i snizi cijene još više od ovih...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
E svaka čast na ovoj izjaviIzvorno postao frish-KI
![]()
karikiramIzvorno postao frish-KI
![]()
Bookmarks