Cijene su im vrlo pristojne , a posebno mi je upalo u oko kaj ako postanes pretplatnik do kraja godine , nema placanja pretplate . i jos uz to SE k300 za 275kn . mislim da cu morati skociti do nekog njihovog zastupnika
Cijene su im vrlo pristojne , a posebno mi je upalo u oko kaj ako postanes pretplatnik do kraja godine , nema placanja pretplate . i jos uz to SE k300 za 275kn . mislim da cu morati skociti do nekog njihovog zastupnika
klasičnu pretplatu nemaš ni na t-mobile jer ionako što platiš koristišIzvorno postao Router
Da samo po kojim obračunskim cijenamaIzvorno postao Inovator
malo povoljnije nego na prepaidu....i mobitele dobivas povoljnije i to ti je prednost..Izvorno postao Drug Mile
Nemojmo mjesat kruške i jabuke. Usporedim cijene tele2 pretplate i cijenu T-mob pretplateIzvorno postao jdabic1
Znam , vec imam skoro godinu dana tarifu 60 , koja je iskreno smece jer te ogranicava na sta mozes potrositi tih min . 49.18kn plus pdv. a i dosta mi je lagano t-mobilea , jos imam tocno 3 dana do 20. kada mogu fino otici i raskinuti ugovor po isteku .
Bookmarks