Bila je cijena 1,83/min i u vremenu od 18-8h.A na ove cijene danas je došlo zbog skidanja cijena SMSa.Izvorno postao Denis
Vipnet za Vipme uslugu nije bitnije mijenjao cijene od kada su 1999. počeli sa radom jedino su dali više tarifnih modela. Tada je osnovna cijene bile:za pozive izvan njihove mreže (fiksni telefon i Cronet) u periodu od 7 do 19 sati 3,66kn, u periodu od 19 do 7 sati 2,44kn, za pozive unutar mreže 1,22kn a SMS čini mi se da je koštao 0,61 kn.
Bila je cijena 1,83/min i u vremenu od 18-8h.A na ove cijene danas je došlo zbog skidanja cijena SMSa.Izvorno postao Denis
Ja se baš pripremam jedan opširni na tu temu, točnije fallow up na http://www.info-mob.com/novost149.html
Je li to finalni tekst? Jer vidim da nema Tele2.
Ma nisam još napisao, to je od prošle godine![]()
Pardon. Samo sam preletio okom...
a što bi bilo ova tarifa VIPme promo. bojim se da je to neka koja ne postoji ?
dobar grah daleko se čuje
Samo pitam, ali nije li to možda onaj VIP 0 kn, pošto vrijedi samo do početka iduće godine?
Postoji. Ja je imam zadnjih godinu dana. Fora je u tome da moraš svakih 30 dana nadoplatit račun sa min. 150 kn i to isključivo MPIN-om, za koji si prije toga registrirao kreditnu karticu, preko koje se vrši naplata.Izvorno postao KaKaV NeReD
3 mj moras bit na pretplati da je mozes prebacit na prepaid..
fora s pretplatom je da ti racun nikad ne istice...
Malo je offIzvorno postao Drug Mile
ali onda je cjenik krivi jer na toj tarifi nemožeš s nikime razgovarat po 0 kn to vjerojatno znaš i sam. (osim 0800 brojevima i murjom i SZK)
dobar grah daleko se čuje
Možeš sa vip frendom, ali tonda zaračunava 0,25 kn za uspostavu svakog drugo pozivaIzvorno postao KaKaV NeReD
Ja se ograđujem od attachiranog cjenika. To sam našao na jednom blogu koji se bavi telekomunikacijama i činilo mi se da se čovjek jako dobro kuži u tu granu ovdje, a i vani.
ne mozes razgovarat ni sa njime...ljepo pise ne mozes sudjelovat u drugim promocijama...iskoristio si jednu promociju koja je bila mob jeftinjak i druge promocije zaboravi na tom broju!!! (naravno dok istekne ugovor mozes razgovarat po 0kn!!)Izvorno postao Drug Mile
pozdrav svima. ovdje sam novi, pa mi jos nije jasna jedna stvar... ako bi kupio k300i u tele2 na pretplatu, mjesecno moram placati 48kn koje mogu potrosit na pozive i poruke + jos kolko potrosim. Ali nije mi jasno onih 12,5kn. Nigdje na njihovim stranicama ne pise da se to mora placati, a vi kazete da je to obavezno za sve pretplatnike pa sam malo zbunjen...
moraš plaćati minimalno 48 + 12,5 i ugovor na 18 mjeseci
Izvorno postao frish-KI
sve 5 , renault4 , al daj pogledaj taj cjenik , niej mi jasno jel istina ovo da se placa uspostava pozica 25 lipa na simpa ekipi ?ja to imam i nekak mi nije bas jasno
Rezultati Tele2 grupe u trećem kvartalu
Švedska središnjica Tele2 Grupe, kompanija Tele2 AB, objavila je poslovne rezultate za treći kvartal ove godine. Ukupni promet grupe je porastao za 14% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, na 12,4 milijardi švedskih kruna, dok je dobit porasla za 13%, na 1,9 milijardi švedskih kruna.
U trećem kvartalu je najavljeno i nekoliko novih preuzimanja telekomunikacijskih operatera, uključujući španjolski Comunitel, nizozemski Versatel i švicarski Ecophone, a u nekoliko država je pokrenuta i ADSL usluga. No istovremeno je objavljeno da zbog neprikladne zakonske regulacije kompanija prekida daljnje operacije na području fiksne telefonije u Finskoj i baltičkim zemljama.
Među značajnijim događajima u trećem kvartalu spomenuto je i "meko" pokretanje mobilne usluge u Hrvatskoj, a za tekući kvartal je nakon "pravog" pokretanja usluge najavljeno i dodatno intenziviranje investicija na hrvatskom tržištu.
Preuzeto sa http://www.bug.hr/
E da bar oće kod nas uzet koncesiju za fiksnu telefoniju i ponudit ADSL.
Sve je to za onu stvar dok god T-Com drži infrastrukturu pod svojim vlasništvom i razvija ju onakvim tempom kojim ga razvija.
Ali, sad smo zašli u off sa time.
Da, ali tome se očito bliži kraj, jer će u slijedeće 2 godine MORAT popuštat, paralelno kako budu tekli pristupni pregovori s EU. Bolje ikad nego nikad. Eto, ima EU i svjetlijih strana![]()
Evo ja uzeo pretplatu. Uzeo bi i mobitel da ih je bilo
Tip koji je radio ugovor morao je 4 puta zvati Tele službu za korisnike ajmeeeee.
da i meni isto.
meni samo 2 putaIzvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks