klasičnu pretplatu nemaš ni na t-mobile jer ionako što platiš koristišIzvorno postao Router
klasičnu pretplatu nemaš ni na t-mobile jer ionako što platiš koristišIzvorno postao Router
Da samo po kojim obračunskim cijenamaIzvorno postao Inovator
malo povoljnije nego na prepaidu....i mobitele dobivas povoljnije i to ti je prednost..Izvorno postao Drug Mile
Znam , vec imam skoro godinu dana tarifu 60 , koja je iskreno smece jer te ogranicava na sta mozes potrositi tih min . 49.18kn plus pdv. a i dosta mi je lagano t-mobilea , jos imam tocno 3 dana do 20. kada mogu fino otici i raskinuti ugovor po isteku .
Evo upravo sam pricao sa slauzbom za korisnike u vezi pitanja prelaska sa pretplate na prepaid. I ovako: kad mi aktiviraju broj i potpisem ugovor moram napraviti par poziva da ima neka cifra potrosena, i tek onda moram ponovo potpisati ugovor o prelasku na prepaid
iPhone 5s 16 GB
ovo je super vijest ubost cu nesto na pretplatu pa prec na prepaid...jel se mora platit iznos od 48kn*18mj ? Kak to ide jel ce oni tu lovu od tih 48kn stavljat svaki mjesec na racun...?? Radijska frekvencija onda se ne placa tj placas je samo prvi mjesec kad koristis pretplatu???Izvorno postao imatic
Naknada za korištenje radijske frekvencije se plaća u državni proračun,plaćaju je SVI korisnici bilo kojeg pretplatnog tarifnog modela kog SVIH operatera i to svaki mjesec.
Pitaj Vladu RH
Morat ćeš platiti odmah, bez mogućnosti prebacivanja na prepaid računIzvorno postao jdabic1
Pokušavam nazvati Službu na 095 1000 444, ali mi stalno javlja da je "nepostojeći broj". WTF!? Velim, uzeo sam uređaj sa pretplatom, ali mi SIM kartica nije još aktivna, pa me zanima nakon kojeg vremenskog razdoblja ju aktiviraju? Valjda to neće trajati danima...
sad je bilo usporedjivanje cijena na vijestima rtl-a. dakle Tele2 je najjeftiniji. huraaa!
ja necu uzeti nijedan mob jer su svi jadni i bezveze bi imao ugovor snjima na 18 mjeseci. sigurno ce uletit svremenom kakva akcija za neki bolji mob pa cu onda uzet ugovor.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako god bilo, isplati mi se imati još taj bonus uređaj sa tom pretplatomod 48 kuna, koje ću sigurno potrošiti, a 095 broj ću koristiti za zvanje na 091 i 095, a svoj sadašnji 098 za zvanje na istu mrežu.
E vidiš ja sam u jebenoj situaciji jer već imam 2 kartice (091,098) i 2 mobitela, sad ću nabavit treću karticu, ali 3. mobitel nema šanse.
Pa, onda se tebi najbolje isplati uzeti pretplatu sa 0 kuna.
a kaj ce vama 2 ili vise broja tj. mobitela...
ja cu ljepo raskinut ugovor sa vipom i ostat na tele2. netrebaju mi oba
Pa, vjerojatno zašto što smo vezani nekim starijim ugovorima. Ja, primjerice, moram ostati na 098 do kolovoza, a do onda ću kombinirati oba broja, a ako će Tele2 i do onda ostati povoljniji, ugovor na 098 više neću produživati. Još samo da uvedu MMS usluge...Izvorno postao flOorKilla
...oprosti na ovom komentaru - al ti si blesav...pa što ukidaš Vip kad ne znaš kakvo će stanje bit sa tele2...Izvorno postao flOorKilla
...a da sad malo opišem svoje doživljaje - ovo me je bome iznenadilo, sve ove cijene i to...budem sad razmislio o nabavci još i tele2 pa da vidimo...
ne zanima me kakvo ce stanje bit sa tele2, uopce mi nije bitno. bitno je da se sto prije maknem sa vipa zamjerili su mi se. i to se tebe ne tice zas.Izvorno postao Eminem
pa nisam budala da placam pretplatu na vipu a koristim tele2. onda si ti blesav... zasto da mi dolazi doma racun za nesto sto ne koristim...
E, a di mi je GPRS, di mi Vodafon lajv, di su mi baloni...![]()
Nisam ja vezasn nikakvim ugovorima, nego imam na vipu onu šemu "s najpovoljnijim cijenama poziva" (0,91;1,91 kn), a na simpi imam svih sedam simpatija koje stalno zovem. Igrom slučaja sva familija i frwendovi su mi na vipu a poslovni partneri na T-mobalju.
da da... to se nisam sjetio.
drug mile pa nemozes ocekivati od njih da zapocnu sradom sa vec toliko sadrzaja kao sto imaju ostala 2 operatera
Ma to sam mislio samo u slučaju da otkantam vip, a zadrčim teletinu i simpu. Lako bi ženu i starce nagovorio na promjenu operatera.![]()
a di ćemo mi koji smo rezervirali broj taj broj preuzet??? jel to preuzimamo kod potpisivanja ugovora??
ja sigurno uzimam ovu pretplatu za 0 kn!!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
da, mi preuzimamo taj broj u bilo kojem ducanu koji prodaje tele2 usluge.
evo nes zanimljivo, odnosi se na pre-paid korisnike, registracijom dobivate 25kn na svoj prepaid racun http://www.tele2.com.hr/prepaid/signup/
meni je ovo sve jako cudno, oni imaju vece troskove od vipa, a pogotovo od t-mobilea. i kako su oni sada najjeftiniji??? mislim da ce VRLO BRZO uletiti i t-com i vip sa nekim boljim ponudama
bas to i ja razmisljam ako vip i t-mobile skoro ne uvedu neke akcije izgubit ce dosta korisnika.Izvorno postao coma_zgb
Resistance is futile. You will be assimilated!
Bookmarks