u biti nema razlike jer ces tih 48 kuna sigurno potrositi!Izvorno postao frish-KI
ako mjesecno potrosis npr 39kn, racun ce ti svejedno doci 48kn. to je minimalna cjena koju moras platit ako uzimas pretplatu sa mobitelom na ugovor
u biti nema razlike jer ces tih 48 kuna sigurno potrositi!Izvorno postao frish-KI
ako mjesecno potrosis npr 39kn, racun ce ti svejedno doci 48kn. to je minimalna cjena koju moras platit ako uzimas pretplatu sa mobitelom na ugovor
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovlašteni partner u Kutini Šmit elektronic (prema Husnju)!Izvorno postao frish-KI
Ako uzmeš telefon moraš se obvezati na 18 mjeseci, a ako ne onda samo platiš 0,95 kn za priključak i to je to! Pretplata je u prvom slučaju 48kn/mjesec, a u drugom 0,00 kn/mjesec i to stalno bez vremenskog ograničenja !!!
Preporučujem ovu drugu opciju !!!
a ja i kad bi se prebacio na tele2 išao bi sigurno uzet pretplatu
jer bez obzira na pišljivih 12,5 kuna em što se nebi morao maltretirat
jel imam na računu kuna i jel mogu nekog nazvat ili ne mogu!!!!!!!!!!!
Vjerojatno će s vremenom napraviti nekakvu razliku između pre i post paid.
Maknuli su mogučnost biranja zlatnih i posebnih brojeva s stranice. I pustili su samo 9 kao prvu znamenku.
3. Mogu li birati broj?
Budući pretplatnici imaju mogućnost birati između tri ponuđena broja na prodajnom mjestu, bez naknade. Ukoliko želite poseban broj, prodajno osoblje će provjeriti je li željeni broj slobodan. Početna znamenka broja koji birate može biti samo 9 (095 9XXXXXX).
Prepaid korisnici mogu birati telefonski broj između brojeva raspoloživih na prodajnom mjestu. Početna znamenka TELE2 "bla bla" prepaid brojeva je 8 (095 8XXXXXX).
Zadnji uredio brzi : 17-10-2005 u 13:40
e i? maknuli su mogucnost biranja zlatnih jer ih vise nema, sve se rezerviralo. i ja medju njima. ovo je offtopic
Imaš određeno vrijeme za potpisati ugovor, a nakon taga gubiš pravo na zlatni broj i bilo bi jednostavnije da se vidi na njihovoj stranici koji su brojevi slobodni.Izvorno postao flOorKilla
Mah! Ne mogu njihov site otvorit, a nije mi ništa jasno s tim cijenama... Opako razmišljam koliko mi se to isplati ili ne...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kako nemozes? tamo sve lijepo pise o cijenama.
i za prepaid i za postpaid vrijede iste cijene:
unutar tele2 mreze: 0.39 kn/min
prema svim ostalim (unutar hrvatske): 1.39 kn/min
sms: 0.33 kn
ja sam dobro razmislio i meni se definitivno isplati. nema vise zezancije sa raznim tarifama, club bodovima... jednostavno-jeftino![]()
rezervirani brojevi moraju cekati jos 48 sati na potpisivanje ugovora.
Izvorno postao flOorKilla
ma ovakve cijene će sigurno biti samo do 01.01.2006
jel lijepo stoji u oglasu da em što će to biti za one koji potpišu ugovor do
31.12. i još stoji da se ispričavaju zbog slabije pokrivenosti u zagrebu
koju će riješavati iz dana u dan i biti će sve bolja,
u biti ove cijene su takve da se onaj koji odluči potpisati njima vjernost
manje živcira zbog pokrivenosti jel plaća ove male cijene!
a meni se čini da će tek onda u 2006 preći na one cijene koje je objavio jutarnj list
eto to je neka moja teorija!
Cijene neće ići gore za korisnike koji uzmu pretplatu ili prepaid do kraja godine. Iste se eventualno mogu mijenjati za nove korisnike (u što ne vjerujem, ovo je samo marketinški trik da se što više i što prije korinika priključi na tele2 mrežu)!Izvorno postao damgol
Izvorno postao nena
pa točno to sam i ja i rekao!
zato i ovi iz vip-a i t-mobila neće ni reagirati
a samo će dosta njih i nasjesti na ovakav marketing
Samo ako uzmeš telefon pod povoljnim uvjetima. Ako uzmeš samo karticu onda je cijena 0,95 kn za priključak, a ne moraš trošiti ništa.Koliko ja vidim nije pretplata 48 kn, nego toliko se obvezuješ potrošiti svaki mjesec, dajte čitajte malo...
Očito si nešto krivo skužio...pa točno to sam i ja i rekao!
zato i ovi iz vip-a i t-mobila neće ni reagirati
a samo će dosta njih i nasjesti na ovakav marketing
Zadnji uredio nena : 17-10-2005 u 14:54
Misliš da neće reagirati? Ne bih se kladio...Izvorno postao damgol
kasnis... vec sam se uvjerio u to na licu mjesta
pa ocito nema vise slobodnih brojeva. sada mozes jedino birati od 3 ponudjena u poslovnici
Kaj se ne mogu više rezervirati niti obični brojevi?
Upiknuo sam pretplatu. Ali nisam htjeo čekati za broj koji sam rezervirao, već sam uzeo prvi koji su mi ponudili.
Sa ili bez uređaja ?Izvorno postao frish-KI
Osim toga, mislim da ne piše da cijene neće ići gore, nego da si oslobođen plaćanja pretplate za stalno...
Za postojeće korisnike, odnosno za one koji to postanu do 31.12.2005.g., cijene mogu ići samo na niže !Izvorno postao gog
Al je aktivan ovaj thread@frishKi, zakaj nisi čekao?
Koliko ja vidim nije pretplata 48 kn, nego toliko se obvezuješ potrošiti svaki mjesec, dajte čitajte malo...
Sumnjam da neće reagirati kad mi je telefoniranje sa 098 na ove druge dvije mreže 2,30/min, a sa 095 na ostale mreže 1,39/min.
Cijene su im vrlo pristojne , a posebno mi je upalo u oko kaj ako postanes pretplatnik do kraja godine , nema placanja pretplate . i jos uz to SE k300 za 275kn . mislim da cu morati skociti do nekog njihovog zastupnika
Bookmarks