Stigla friška pošiljka...
piknuo sam konačno i ja svoj zlatni broj. jutros sam dobio 2 maila od službe za korisnike da mogu preuzeti svoj broj tijekom cijelog 11. mjeseca (vjerovatno je bilo puno upita za produljenje roka). i zamisli oko osam me zove lokalni dealer da ima kartica za pretplatu??!!?? ( a u subotu oko 13 sati ih nije bilo)-zanimljivo-zar ne.![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Stigla friška pošiljka...
Danas kad sam nazvao Službu da se informiram oko stanja na računu, pošto je ostalo još svega nekoliko sati do kraja mjeseca, malo sam se neugodno iznenadio. Prije nekoliko dana sam napravio isto i striček sa druge strane žice mi je priopćio da sam potrošio, koliko se sjećam, 35 +/- kuna. Kao što velim i danas sam provjeravao račun i neki drugi stričem mi veli 66 kuna. Mislim, kako!? U tih nekoliko dana sam obavio svega nekoliko relativno kratkih poziva i poslao 15-20 SMS poruka. E sad, da li je mislio na ukupnu cifru, zajedno sa onih 12,50 kuna, jer ako nije, onda nestrpljivo očekujem račun oko 10. u mjesecu.
I ja sam dobio, danas u 20h navećer:Izvorno postao unreal
Pas mater, kada ulovim vremena ću im napisati lijepi mail, danas sam jurio u grad da to obavim jer moram do 31.10. a sada ne moram, mislim, tko tu koga...Imamo jednu dobru vijest: svoj rezervirani broj možeš podići do 30.11. Do tada možeš ili aktivirati svoj broj odabirom tarife 0 (bez mobilnog uređaja) pa se naknado bez problema i u svako doba odlučiti za tarifu 48 ili se tijekom 11. mjeseca možeš odlučiti za sklapanje ugovora na tarifu 48 uz odabir jednog od mobilnih uređaja iz naše ponude.
Za sva dodatna pitanja posjeti naše web stranice www.tele2.com.hr ili se obrati Tele2 Službi za korisnike pod brojem 095 1000 444.
Ugodno telefoniranje ti želi
Tvoj Tele2
e kad stize racun tj kad je obracunsko razdoblje kod tele 2? od 1 -31 ili od 15-14.
Od 1. do zadnjeg dana u mjesecu. A račun stiže oko 10-og, pretpostavljam. Imaš 20 dana za platiti, mada i da zakasniš koji dan, mislim da nije nikakav bed.
Baš čitam na drugom forumu kako je tip htio kupiti desetak BlaBla paketa za 95 kn, pa da dobije sa svakim dodatnih 50 kn na računu. Ali kada mu je prodavaš nazvao Službu da provjeri što sa tih 50 kuna, jer kaže da nigdje ne piše da se dobija tih 50 kn, rečeno im je da se to dobija automatski na račun kod aktivacije, ali samo do Nove godine. Tako da se oni koji su mislili kupovati novi broj sa dodatnih 50 kn na računu, ne zayebu.
Bookmarks