Izgleda da je "tvoj frajer" bio uhodani damu nije zakazivao sustav. Imaš sreće.
Pa evo ja danas uzeo pretplatu, tj dignuo svoj broj. Sve je trajalo 25 min, ali cisto zbog guzve na prodajnom mjestu nevezanoj za Tele2. Nije frajer nikoga zvao, u roku od 5 minuta broj mi aktiviran i u pogonu.
Izgleda da je "tvoj frajer" bio uhodani damu nije zakazivao sustav. Imaš sreće.
Na ovome linku možete pronaći detaljne usporedne tablice cijena poziva, poruka i sve ga ostalog između tri mobilne mreže.
ja nemam sreće s tele 2 . čovječe već tjedan dana pokušavam dobit pretplatu ali tip kaže da nema kartica a ni uredjaja, a još gori bad što ću izgubit broj ak ga ne preuzmam do 31. najbliž lokacija mi je ZG jer po njegovim rječima ni u Sisku nema kartica (za pretplatu)![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Držimo ti palčeve da uspiješ u ponedjeljak.![]()
Inače je potražnja daleko veća od uopće očekivane pa im zato nedostaje i kartica i uređaja za sva prodajna mjesta.
Gle, to nije tvoj problem. Ako će ti htjeti ukinuti rezervirani broj, digni frku, jer zašto bi tebi propao broj jer nema uređaja za kupiti. To je njihov problem, ne tvoj. Vjeruj mi, ostat će ti broj, ali ipak ne do iduće godine.Izvorno postao unreal
![]()
Ja se nadam to riješit idući tjedan. ma zvao sam ih danas i poslao mail da smisle nešto ,jer niti smo krivi mi a niti zastupnici , jednostavno nema kartica a niti uredjaja.
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a kaj tele 2 nema mms ili je besplatan?Izvorno postao unreal
nema gaIzvorno postao ipavli19
![]()
Tele2 trenutno nudi najosnovnije: pozive, SMS, sekretaricu, roaming.
a fora je u tome sto 95% korisnika ne koristi nista drugo osim toga
Pa, naravno. Meni je ova situacija povoljna. Do kolovoza iduće godine sam na pretplati na 098, a ako do onda Tele2 uspije ponuditi GSPR, MMS, provjeru stanja računa preko SMS-a, 098 mi više ni neće trebati.
A VPN koji koristi više od 5 % a koji donosi oko 40-50 % dobiti operateru?Izvorno postao coma_zgb
dobar grah daleko se čuje
Kakav nered- pričaš sa običnim smrtnicima.Mi nikaj nememo od VPN-a.A,čuj,to je funkcija koju bi Tele2 mogao ponuditi,možda uz neka ograničenja.Ali, slažem se,većina korisnika koristi samo SMS i razgovor.WAP nije ni potreban većini,a za slati MMS,uvijek imaš neku karticu od "Duopolista".
...ne svia za slati MMS,uvijek imaš neku karticu od "Duopolista".... inače ja imam, al mislim na druge...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo sam našao na jednom forumu gdje korisnik tvrdi da se u BlaBla prepaidu prolazi još i jeftinije nego li sam Tele2 tvrdi.
Kul, a?kada uzmes 095blabla bez telefona platis 95 kuna, a dobijes 145 na racunu. prijavis ime njima i daju ti jos 25. je li to 170? podijeli 170 kuna sa 1,39 i dobijes 122,3 minute. a jesi li tih 122 minuta platio samo 95 kuna? jesi. onda podijeli 95 sa 122 i dobijes 0,778 kuna za razgovore van mreze ili 0,28 kuna unutar mreze.Strašno...
da ali kasnije će vrlo vjerojatno pretpaltnici imati neke prednosti koje korisnici bonova nemaju, kao i kod postoječih operatera.
Naravno. Ako se takvo što ne dogodi, više nitko pretplatu neće uzimati. Zašto se vezati na 18 mjeseci, ako možeš kupiti bonove i plaćati razgovore i poruke po istoj cijeni? Ovo do Nove godine je samo promotivno razdoblje, pretpostavljam.
Čini mi se da nije promotivno razdoblje do nove godine jer stalno govore da ce te cijene ostati za stalno samo za one korisnike koji kupe tele2 do 31.12
nema potpisa
...govore, al treba vidjet što će bit poslije 31.12. ...zato moramo čekat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pod promotivno razdoblje ne mislim na cijene poziva i poruka, već na to što prepaid, a što postpaid korisnici dobijaju. Neka se razlika mora napraviti.Izvorno postao casper1
Zadnji uredio frish : 31-10-2005 u 01:08
A gdje pise da MORAS placat pretplatu ???Izvorno postao frish-KI
Ako sam uzeo uređaj zajedno sa pretplatom, znači na ugovor od 18 mjeseci, mjesečni račun mi mora biti minalno 48 kn (+12,50 kn). To je ta pretplata, koju potrošim, naravno. Samo o tome pričam. Isto kao i na Tarifama kod T-Mobilea.
a vjerojatno si upoznat da postoji i druga varijanta za ljude koji imaju vec mobilni telefon.
Naravno da jesam, ali ja nisam imao drugi telefon, pa sam bio "primoran" uzeti ovakvu pretplatu.
Bookmarks