Ja sam prije par dana htio obnoviti bon putem sms-a (VIP - treba za to imati registriranu kred. karticu) i poslao sam poruku nakon koje mi se je vratila povratna u kojoj je stajalo 'Vaš zahtjev je uspješno storniran'... Pošaljem ja još jednu pola sata kasnije putem VIP meni-a i opet mi se vrati ista poruka... ništa, reko budem ja to sutra sredio s korisničkom, nije mi hitno... i nazovem ja njih sutra i sve oni provjere i vide fakat da je bilo problema s uslugom i to baš u razoblju od par sati unutar kojih sam ja pokušavao obnoviti bon... ispričavaju se toliko da je meni sve neugodno a kad sam spomenuo poslane (i naplačene) sms poruke sa zahtjevom za obnovu bona koje nisu urodile plodom odmah su poslali slučaj tehničkoj koja me za 5 min nazvala i uz silne isprike rekla kako će mi naravno vratiti pare za te poruke (80 lipa - stvar je principa). Stvarno su promptni i ljubazni (čak malo i previše, jedva da do zraka dolaze od silnih isprika i sl.)! To vam je VIP! I zato ga volim!
P.S. nisam dobio majcu, ali nema veze![]()

). Stvarno su promptni i ljubazni (čak malo i previše, jedva da do zraka dolaze od silnih isprika i sl.)! To vam je VIP! I zato ga volim! 
Odgovori uz citat
Bookmarks