tako tipično za CRkONET
šteta što nam je mobil već otišao u tisak pa to ne možemo 'ispitati' već za ovaj broj i objaviti rezultate 'testiranja'
Evo ovako:ako je netko bio na http://mojportal.ht.hr i tamo je registriran,mogao je uočiti novu "zapanjujuću" ponudu besplatnog slanja MMS-ova(kvota:5 dnevno).
Ok,super,pošaljem 3 poruke(mob mi ne podržava MMS) sa kompa(inače,bon na mobitelu mi je bio na 0.00kn),obnovim račun i,zamisli samo(!!), skužim minus od 7.26kn.Zovem informacije da bih tamo šokirala ženu koja uopće nema pojma niti je čula za takvo nešto,a nakon što sam joj rekla gdje sam to uopće pročitala (i nakon što je provjerila),kaže da će:"..kontaktirati nadređene pa će mi se(tj. cijenjenom korisniku) javiti do 12.00 danas...)Hm,sada je 13.00h
Normalno,u ovo doba su operateri stalno zauzeti razgovorom s drugim korisnicima.
Ima li netko od vas možda slično iskustvo??
tako tipično za CRkONET
šteta što nam je mobil već otišao u tisak pa to ne možemo 'ispitati' već za ovaj broj i objaviti rezultate 'testiranja'
tipical! Da ti se digne želudac!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Nastavak sage=nakon sto mi je bilo stvarno dosta cekanja(oko 17.00h) nazovem ih opet,stave me na cekanje(normalno) dok se "ne informiraju o razvoju situacije" i onda me obavijeste da je"je moja prituzba proslijedena nadredenima i da ce me oni svakako nazvati".Ok,cekat cu.
Zvali su me prije pola sata da mi se "duboko ispricaju jer je sve to jos jako novo,nije sve uskladeno,pa se eto potkrala greska.Neka se ja nista ne brinem,ispravit ce sve u ponedjeljak."Ludnica!!
Poslao: zappan
tako tipično za CRkONET
šteta što nam je mobil već otišao u tisak pa to ne možemo 'ispitati' već za ovaj broj i objaviti rezultate 'testiranja'Ovo CRKONET prvi put vidim i trgam se! Taj naziv im najbolje odgovara!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zappane dobar naziv CRKONET
Ako si gladan pojedi nesto
Poslao: zappan
tako tipično za CRkONET
ZIVIO![]()
![]()
![]()
![]()
mystyque, ja sam u minusu 400 kn i vec dva mjeseca 'ispituju situaciju'...samo sto meni nisu mogli biti dovoljno ljubazni da uopce odgovore...
Jel to ona Nokia 8850 koju ste pokazali u čini mi se pretprošlom broju u tekstu o operaterima s minus 400 i nešto kuna??
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
aha, to je ta![]()
Vidiš tko je pravi čitatelj Mobila!![]()
I samo da napomenem da imam sve Mobile od prvog broja!![]()
ja nemam onaj prije 2 broja sa nokiom 6100 zappane jel bi ga mogo dobit preko maila?
Hocu i ja!
Ako si gladan pojedi nesto
coma javi se na pm za taj broj
capan je odgovorio, ali da potvrdim da se radi o mom mobu i mojoj kartici :)))Poslao: whiteboy
Jel to ona Nokia 8850 koju ste pokazali u čini mi se pretprošlom broju u tekstu o operaterima s minus 400 i nešto kuna??
ehh, kad smo već kod pritužbi; ja sam se htio registrirati na "moj portal"...i sad fora - kao poslovni korisnik Croneta moraš tražiti od njih password i sl., i dobro emajliram ja to njima da mi to pošalju ili jave na tel....javi se drugi dan ženskica i objasni da moram po tražene podatke doći OSOBNO u Jurišićevu ul. sa dokumentima od firme....pretplatnik sam 5 god. i oni sad mene gnjave da gubim toliko vremena radi registracije na j....i moj portal....žalosno![]()
![]()
Cronet je fuckin smece... oduvijek sam to znao, i sada se to jos jednom potvrdilo... :-P
Ups...
A koliko vas je na Cronetu ili je to samo jagma...
Stoji da im u početku puno toga "šteka" ali kasnije ipak radi...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Stvarno-CRkONET, pravo ime za tu mrežu, oni su loši lopovi, ovi naši u VIP-u barem majstorski marišu i sve inteligentno prikriju, al' ovi volovi(!?), stvarno ne kužim da itko može biti na toj lošoj mreži!
Uči se dok si živ....nažalost........![]()
........nastavak sage:zvali su me jos 2 puta tijekom vikenda(ma zamislite samo kako se brinu...) prvi put da potvrde da ce sve biti riješeno u pon.,drugi put da napomenu da bi to vjerovatno moglo biti ovaj tjedan...Samo čekam sljedeći poziv da potvrde da će SIGURNO OVAJ MJESEC...
lol... pusiona...
Ajde svi se sad lijepo prebacite na VIP pa nek im bude krivo! A vama će sigurno biti bolje! Crkonet je stvarno smeće! Imao Simpa karticu (uz VIP) i bacio je! Eto koliko ja držim do njih!
Ajme ajme kolko se pljuje po Cronetu..ja sam imala vip i simpu i ostala pri simpi jer mi je daleko bolja, na vipu su jedno vrijeme i krali lovu ono nestalo mi samo od sebeMeni SIMPA rula!
![]()
Ma to si si ti umislila da su ti krali lovu! Vjerojatno si sama utukla tu lovu ali si zaboravila. Ako tko krade to je Simpa!
Dokaz???
Mislim da je večina vas pristrana; ja poučen primjerom drugih koristim i jednu i drugu mrežu te nisam na čisto tko je bolji a tko lošiji...
Pošto i jedni i drugi traže novac za usluge oni su ponuđači dok mi možemo samo "pametovati" i nastaviti se koristiti njihovim uslugama...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks