ljudi pomoc!imam motorolu v525 kupljenu u vip paketu(i usb kabel) pa bi ju htjela odkodirat.pretrazila sam forum,nasla sam kodove za hrpu drugih mobova a nis za ovaj.skuzila sam da mi treba IMEI broj...daj me uputite ak je vec bilo govora o ovome![]()
ljudi pomoc!imam motorolu v525 kupljenu u vip paketu(i usb kabel) pa bi ju htjela odkodirat.pretrazila sam forum,nasla sam kodove za hrpu drugih mobova a nis za ovaj.skuzila sam da mi treba IMEI broj...daj me uputite ak je vec bilo govora o ovome![]()
Za dekodiranje motorole Vxxx serije ti treba clip. Imas smart clip, i v clip.
al mislim da ti se vise isplati odnjet mob u neki servis na dekodiranje nego da si kupujes clip za jedan mob.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ma nasla sam na netu neke stranice di im napises IMEI broj i platis pa ti napisu kak da otkodiras mob(mozes skinut software za to).tak da se ocito moze i bez kabla.uglavnom to je na stranici: http://www.mobile2mobile.net/unlock/...ngMotorola.htm
ak neko zna kak da se to sredi a zaobide placanje...help!![]()
nema sanse da preko obicnog usb kabla otkljucas V525, najednostavnije ti je da ga odneses na servis platis 50-70kn i otkljucas ga.
Resistance is futile. You will be assimilated!
5ivy otvori mob , makni bateriju , trebo bi ti pisat IMEI tam
ima jos gro nacina softverske prirode da ti sad ne objasnjavam..jedan od njoih je i da prek Motokita promjenis IMEI .
ili to :rolleyesPress *#06# on your phone keypad to IMEI number & enter the fifteen numbers)
sad sam tek vidla odgovor od gruntovčana...a vec sam misla da cu morat odustat od toga.uspjela sam dobit IMEI broj.ajde molim te pojasni kaj da dalje radim,nisam bas upucena...ili me uputi ak to vec postoji negdje na forumu.e,jos samo nesto-jel se moze kaj desit s mobom kad ga odkodiram?tnx
ne znam kak to sve radi,trebala bi ti objasnit ovi koji znau vise o motorolama, ali kontam si da postoji nacin izracuna ili ISCITAVANJA koda iz telefona preko USB kabela... bez tih klipova i to sve..
cim te mob pita da uneses kod, na odredeno mjesto, sigurno postoji nacin da se to nekako dobije taj kod..
možeš, naravno...Izvorno postao khideg
samo nema free, postoje na netu tvrtke koje ti šalju kod temeljem tvog IMEI-a. stvar postoji za sve mobitele, tko je kupovao nekad neki originalni box za otključavanje, vjerovatno je dobio i 10ak tzv logova, kojima može preko servera zatražit kod za bilo koji mob.
isčitavanje koda preko USB kabela je nemoguće...i ostat će takvo, jer je lobi koji štiti metode otključavanja motorole prejak, jači od onog koji zagovara free.
sad nam dolaze i fore iz Siemensa sa tzv testpointom, tako da će svi morati ubuduće u servis, koji žele unlock.
dali vam ovo sta znaci, mozda se moze nekako iskoristiti......
*#06# for checking the IMEI (International Mobile Equipment Identity) for Motorola V525 . Please Note down this Number This can be helpful if Mobile IS Stolen. Imie for Motorola Is Unique for each mobile and if mobile is lost and somebody is using your Motorola V525 then report this card to Nearby Police station and Mobile service provider to trace your Motorola Var_coutyr.
Caution : we dont take any resposbilty if your phone is damamged, Experiment at your own risk. Some code may work Some code may not work for Motorola V525 Phone.
Net Monitor ON: * * * 1 1 3 * 1 * [OK]
Net Monitor OFF: * * * 1 1 3 * 1 * [OK]
* - press this until box shown up
Enhanced Full Rate Codec (EFR) for V525:
To Enable EFR press [][][] 119 [] 1 [] OK.
To Disable EFR press [][][] 119 [] 0 [] OK
NOTE : Nothing appears on Screen of Motorola V525.
Motorola Unlocking is differnt from Most Popluar Nokia Mobile Phones, Try the same codes because some codes like IMIE Codes are same for both Cellular Phnes.
Caution : we dont take any resposbilty if your phone is damamged, Experiment at your own risk.
.....cute but psycho.....
tu bas ne govori nista o otkodiranju?
Da, samo ako se ne očituje da je moja tvrdnja o locku istinita. To bi rješilo onda problem motorola i dekodiranja.![]()
Izvorno postao GoGs
vidjet ćeš da je tvoja teorija vrlo restriktivna, nažalost.
zašto........?Izvorno postao Inovator
koja tvoja tvrdnja?
pročitaj ovu temu, pa ćeš skužit http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103
aha sad kontam, a to si reko za v300, imas kakvih primjera za e550 slucajno?
treba imat muda, i probat. Postupak bi bio da se napravi repair, pa se gore stavi Monsterpack koji nije zaključan. Tak sam ja to kod sebe izveo
skonto sam to, ali gdje da nadem taj monsterpak.
Radite sa pds- editorom i flahs backup-u 1.7 ja odkodiro manje od 2 min tutorial je ovdje sretno http://82.165.243.99/Default.aspx?g=posts&t=15421
pošto imamo već thread ovakve tematike gore u sticky, ovo je closed
Bookmarks