Gledaj sad moje iskustvo - u vrečici zajedno bili dječija bočica puna soka i moj bivši SE T630. Nakon nekoga vremena dijete zaplače i mama ruku u vrečicu da da djetetu bočicu a ono sve pliva (spao poklopac) u vrečici, izvadi mob sav u soku okupan i šta sad. Ništa ja ga uzmem dobro istresem i obrišem i ostavim na dasci prozora da se suši (takođe se ugasio i ništa nije radilo isprva). Nosio ga ja u neki servis gdje mi reče da če ga rastaviti i potopiti u nekakvu tekučinu koja je za čiščenje tabli ili tak nešto stručno za 200kn ja reče no f***** way(nedam te pare). Nakon dva dana proradi i počnu sam mješati funkcije ,paliti bt i ir, melodije nisi mogao preslušavati,ekran čas radi čas ne i još hrpa gluposti (reko budem ga bacio pa šta sad) prošlo tu i dva tjedna polako počeo mob dolazit k sebi ( više se nisu palile funkcije same od sebe ali zato od zvuka ništ)tako prođe i više od mjesec a ja več odavno kupio N6600 i reko idem upaliti onoga SE u ladici pa da vidim šta je !! Kad on gle čuda mob radi nakon mjesecipo dana kao da se nikad nije kupao u soku od naranđe i ja ga proda sretnome vlasniku za 500kn kome i dan danas radi bezprijekorno!
Što cijela priča hoče reči to da nije sve na prvi pogled kako se čini.
E a što se tiče moralne odgovornosti dali si ti odgovoran što tvoj frend drži mob na stolu u kafiču a ne u džepu? Ako tvoj fred bude baš insistirao mda si ti kriv i da si dužan mu zamjenu onda mu tek to napravi jer sve je to bilo slučajno a ne u zloj namjeri.

Bookmarks