Ako mislis skidat sa p2p programa ili torrenta onda ti je to zadnje sto ti treba.Izvorno postao microhard
Ako mislis skidat sa p2p programa ili torrenta onda ti je to zadnje sto ti treba.Izvorno postao microhard
hm..da se i to rijesit..bez imalo znanja...nije to neka mudrost i jos prvenstveno sa zone alarmom. Ja ga koristim i radi mi dc++ p2p alati savrseno i bittorner....Izvorno postao M.M.
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ma može se srediti, ali ZA je izuzetno iritantan i dosadan firewall koji se meni popeo na vrh glave. Kerio mi je otprilike 1000000x bolji jer je jednostavno manje dosadan, a koliko sam primjetio efikasniji...Izvorno postao microhard
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa dobro, svaki covijek mora ic u skolu da nesto na uci?! jel sam upravu?! DA!Izvorno postao DJ DeVelox
Ako nebi išo u školu "nebi" ništa znao..
eto kad gledaš i firewall on se rađa na našem komu, ući se kako bi nam kasnije mogo služit...
a sad ti meni reci neki ućinkovit firewall koji daje 99% zaštitu a da nema school?!
Svatko ima svoje ja imam Zone i nedam ga!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Hehe, ma nema problema, u pravu si. Na kraju krajeva i ZA je finalni proizvod i nije za baciti... Čak je dobivao i nagrade i tako. Ako tebi radi to je odlično, važno je da radi svoj posao.Izvorno postao microhard
Uglavnom, nakon podužeg korištenja ZA, ja ipak preporučam Kerio.
uh..al smo komični, nije da ako meni radi, nego velim da radi svoj posao, a bavim se kompom kaj niko nebi ni reko od koje svoje godine, od kad sam počel sa programiranjem...Izvorno postao DJ DeVelox
još malo pa će me bill pitat da koliko hoću nula da mi doda da radim za njega vista 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Pa ja sam i rekao da radi svoj posao... Nikakve komike tu nema... Kao što rekoh važno je da radi svoj posao i gotovo...Izvorno postao microhard
![]()
Bookmarks