svaka čast vipu na ovome baš mi je trebao jedan jeftini broj odoh
si odmah kupit još jedan vip.me box
Vip snizio cijenu VIPme CDbox-a na 100kn, 100kn na racunu naravno.
...sta konkurencija radi...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722297&idnews=15239
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
svaka čast vipu na ovome baš mi je trebao jedan jeftini broj odoh
si odmah kupit još jedan vip.me box
e i ja baš kupujem vip broj. odlično sad ne moranm gledat po oglasniku. ovo im je bio pravi potez iako su to trebali davno napravit. samo mi nije jacno di je tu t-mobile. čini mi se da oni ništa ne poduzimaju!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
a t-mobile nista ne snizava?
a baš i ja o tome govorim. baš su debili. il stvarno spremaju nešto strašno dobro da ne žele to pokvarit nekim jadnim sniženjima!Izvorno postao vkosalec
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa vjerojatno će u ponediljak t-mobile nešto objavit. ovo je super uopće neću više nadoplačivat bonovima nego svaki mjesec novi broj redat jej
E sad stvarno razmisljam o prelasku na VIP ili Tele2. Pa Vip ima puno bolje usluge (glazba dok zoves nekog, tarifa 0, 100 kn CD Box...). T-mobile ima jos sansu tjedan dana da nesto napravi, ako ne onda prelazim. Samo mi je problem sto 70% mog imenika su 098 brojevi
iPhone 5s 16 GB
ja sam prije god dana kupio VIP karticu,od prije imam T-mobile i rjesio probleme...furam 2 moba, 1 smece tek tolko, sto manji, a drugi za svoj gust...Izvorno postao imatic
@imatic - u tom slučaju ti se to vrlo vjerojatno neće isplatit. 'bolje usluge' protiv skupljih poziva na većinu svojeg imenika, razmisli ipak o tome na koje brojeve češće zoveš i napravi si neki izračun hoće li ti se isplatit.
ovo je dvosjekli mač jel ipak vip trenutno ima akciju friends za nula kuna.
Da, sad sam malo gledao cijene i ne isplati mi se prelazit, ali budem uzeo jos jednu karticu (svejedno imam jos 4 moba koje ne koristim) pa cu imati isto 2 ko vkosalec. Hvala na savjetu![]()
iPhone 5s 16 GB
Cijena VIP CD box-a je 100 kuna samo do 15.1.2006
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
evo nesto iz t-coma od ponedjeljka
sa njuza c/p:
novo u simpi 5140I -1498kn
k700 998kn itd.. ima mnogo toga, npr. potpisete ugovor na 24 mje i imate
pravo na bilo koji simpa paket po 50% cjene...
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Ovo ti nije za ovu temu, otvori drugu...Izvorno postao borisd
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hmm,mogo bi si ciko kupiti novi mobitelIzvorno postao borisd
dojadio mi ovaj mt50
![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
...zanimljivo, nisam se nadao da baš toliko mogu snizit cijene box-a... stoga, još jedan + za VIP...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma rađe su trebali snizit cijene telefoniranja i sms-a nego ovog. al dobro bolje i to nego ništa bar su se trgnuli na konkurenciju..
morat ce. samo prati i vjerojatno u roku tjedan dana ce nesto izbacit. tako se opstaje, a njima se to isplati, snozit cjene usluga, povoljnije cijene paketa, start paketi koji se dijele, to im vjerojatno nece donest velike gubitke...
O odgovorima i špekulacijama o mogućim odgovorima VIPa i T-mobile-a na Tele2 postoji zasebna tema.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14678
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks