Ajde de super! To je Revolucija!
Evo sad na kraju Java aktivator ipak radi , čak i sa Ba 20 chipsetom. Ima jedna nezgodna stvar da se mijenja CRC zbroj i da je potreban mapper da se to ispravi.Za sad ga nisam uspio pronaći , ali za one iz Karlovca informacija da u A-telu mogu to riješiti.Tražite Nikolu i objasnite mu u čemu je problem. Cijena nije velika u odnosu na dobiveno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde de super! To je Revolucija!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ne bu nas niko j..... (dalje se fućka)![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nakon pokretanja Java aktivatora mobitel ostaje zamrznut , ne može se uključiti i ne reagira. Potrebno je sa Logger 4.05 pročitati LOG ( model postaviti na SL45i) i na forumu www.mob385.com ima post čovjeka koji nudi Mape ako mu se pošalje LOG.Onda se to upiše u mobitel s Dongle emulatorom i to bi trebalo biti to. Sve kaj je prije bilo u memoriji ostaje netaknuto. I još nešto , izbjegavajte XP ili W 2000 , jer se neke stvari ne mogu napraviti (pročitati log)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Svi programi osim Java aktivatora mogu se naći na www.gsm-free.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moželi netko objasniti sa kakvim se kablom može raditi i koji su programi potrebni sa java aktivatorom
Daj pogledaj ovu temu od početka i sve ćeš naći.Kabl je standardni Siemensov.Ako nemaš iskustva , skini programe nabavi kabl i potraži nekog iskusnijeg.Poslao: dvidovic
Moželi netko objasniti sa kakvim se kablom može raditi i koji su programi potrebni sa java aktivatorom
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jest sve je to lako ali ja sam iz bosne gdje da nađem netkog pametnog tko to zna uraditi. Ja nemam pojma sta ste Vi htjeli reci i sto je to "Ima jedna nezgodna stvar da se mijenja CRC zbroj i da je potreban mapper da se to ispravi". Sa kojim bi programom mogao sve raditi negdje pise java aktivator a negdje UniSiemensSoft.
Hvala
Evo ovako kad pokreneš program JAVA aktivator i pridržavaš se uputa koje idu uz njega po završetku ne može se upaliti mobitel.Sad tu stupaju na scenu Log 4.03 i UnisiemensSoft tj.njegov Dongle emulator.S prvim je potrebno LOG mobitela i onda na forumu od www.mob386.com u Siemens sekciji potražiti post "Mape za Siemens".Stupiti u kontakt s tim čovjekom , poslati mu LOG , a on bi trebao poslati natrag MAPE koje se sa Dongle emulatorom upišu u mobitel.Kod čitanja LOG-a i kod upisivanja treba postaviti model na SL 45i.Ovo je za chipset BA20 , a ako je koji drugi onda se može koristiti postupak s EarlyBird... opisan negdje na početku ove teme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nesto mi taj tvoj link ne radi, a da nisi mozda mislio na www.mob385.com
It's nice to be important, but it's more important to be nice
****** , krivo otišo prst
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks