http://www.vipnet.hr/cw/index
Za njihov portal neznam jer mi javlja grešku kod otvaranja.
http://www.vipnet.hr/cw/index
Za njihov portal neznam jer mi javlja grešku kod otvaranja.
Da malo više liči na Vodafone. Mislim da je pitanje vremena kad će se stopit.
ma portal im je sranje.
Ajd hvala bogu da bar netko održava stranice.
Bilo je krajnje vrijeme unijeti neke novosti.
Večina stranica na netu se stavi i onda ih ostave takve dok ne padnu u zaborav.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hm... ajde, baš me zanima jesu li konačno riješili kronični problem usabilityja koji je bila najveća boljka prethodnih stranica, brate dok pronađeš kaj tražiš živce zgubiš...
ovak na prvi pogled izgleda bolje, no ipak, nakon pravih iskustava će se o tome moć suditi, kad ću prvi puta nešto ozbiljno trebat pronać, koliko ću morati lutati stranicama (ili neću) će dat ocjenu novog sajta.
===
s tehničke strane, HTML tidy javlja
- Warning: <td> proprietary attribute "background" - korištenje standarda nije poštovano
- Warning: missing </div> - heh...
- Warning: missing </table> before </body> - heh još jednom
- Warning: discarding unexpected </div> - netko nije doma dakle sa pravilnim zatvaranjem html markupa
jes, poradili su malo na user interfaceu, tako da time i usability dolazi...Izvorno postao zappan
sistem lagano sliči t-mobileu, ali to je jedini pravilni raspored u biti. uglavnom, osvježenje dobro došlo
nije loše ovak mi zgleda malo modernije
aleluja![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
lijepo i preglednije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Definitivno bolje izgleda. Ona stara je bila prilično loša. Kad bih po prvi puta trebao nešto pronaći, živci bi mi otupjeli dok ne bih uspio.
Furaju se na T-Mobile...ništa novo i originalno, ali bolje nego prije...
Bom Chicka WahWah
Apropos redizajna, isfuravanja, itd, ne znam jeste li čuli, ali svuma uključuju uslugu da ti javi propuštene pozive dok ti je mob ugašen (ko HT što ima).
Besplatno je, i autokatski svima uključuju, i budu gotovi do (mislim) 17.10.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde konačno nešto korisno i stvarno besplatno
sta drago tie kaj nisi moro iz svog đepa redizajn platitIzvorno postao Drug Mile
?
mali offtopik,danas frend sa cimensom M35 zove nekog lika , i kaze mu mob "divert on" , el to zbog ovog summite pa su mreze zagusene,il je to ta naka nova usluga?ima VIP naravno
Grunt, ajde poradi malo na pravopisu i gramatici, ili jednostavno uspori s tipkanjem![]()
Ili počni čitati, vjerojatno mu je uključeno to da mu javi ak ga je netko zvao...
Pi.eS. I live! portal je doživio izmjene.
-Nema više Prometa uživo
-ni Panoramskih kamera
-Humor je prazan
-filmske najave su koliko mi izgleda samo ove sa Film festivala
Nešto se događa ali meni ne paše,onako sam bar mogao saznat kakvo je vrijeme preko prometa uživo a sad šipak.![]()
Bookmarks