eto složio sam ir na komp,imam daljenski jedino mi fali softver,pa ako imate šta za preporučit,pomogučnosti jednostavan bez puno kompliciranja jel vjerujem da ču često mjenjat pojedine gumbe
eto složio sam ir na komp,imam daljenski jedino mi fali softver,pa ako imate šta za preporučit,pomogučnosti jednostavan bez puno kompliciranja jel vjerujem da ču često mjenjat pojedine gumbe
ja sam koristio jedan sad se nemogu sjetit kako se zove, javim
edit zove se uICE. dobar je, sad neznam dali ima kakav bolji, noviji
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ima ih dosta, osim uICEa ima i winlirc i Girder. Koristim Girder, a ni uICE nije nikako loš ali nisam bio voljan da ga testiram.. Dok mi je winlirc bio kompliciran..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo imam ja jedno pitanje, ovako imam Tv karticu i ona ima svoj IC prijemnik koji je, naravno, pokvaren, pa me zanima jel ja mogu bilo koji IC prijemnik koji paše u TV karticu koristiti??? Daljinski radi 100% provjeravao sam onom digitalnom kamerom koja vidi IC svijetlost, pliz help ako znate odgovor, imam neku MSI power TV (tako nekako) TV karticu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
radi, pa i ja sam upravljao cjelim kompom preko daljinskom od tv kartice odnosno preko tv kartice, ali ne sa njenim softwareskim programom nego onaj gore navedeni uICE
potražit ču programe koje ste naveli pa ču isprobat koji mi paše,zahvaljujem
Imam shemu za samogradnju IR prijemnika za PC. Spaja se na srijski port, radi sa bilo kojim daljinskim. Shema je prilično jednostavna, lako je za složiti. Potrebno je samo 4 elementa, sve zajedno košta cca. 20-tak kuna.
Ako netko treba shemu neka pošalje mail na PM.
btw kad smo vec kod daljinskih za komp, pogledajte malo iMon-ove daljinske (ima ih u linksu)
moguce je upalit komp
ali cjene su bezobrazno visoke
Bookmarks