Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 109

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    45
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Bodovi: 44.182, Nivo: 51
    Bodovi: 44.182, Nivo: 51
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se s WB tocno je sve rekao.
    1. To sto si stajao u nekom trznom centru pa su ti LCD izgledali bolje od blazme je cista stvar kalibracije.
    2. Plazme su jos uvijek ispred LCD i sto se tice vijeka trajanja, i sto se tice prikazivanja crnog kontrasta i ghost-a
    3. Naime zamisli odnosno najbolje pogledaj jednu sliku naprimjer LAs Vegasa u noci ili Broklinskog mosta onako da je osvjetljen tu ces vidjet najvecu razliku izmedu plazme i LCD. Na LCD sve mljecno nema one ostrine izmedu noci i svejta.
    4. Pa urezivanje ghost-ing ili kako se vec zove. Ubacis dvd otvoris meni kliknes play a ono dvd meni osto urezan a film ide, mislim bljak
    5. A sto se tice hdtv mislim notorne gluposti pa znas gdje smo mi od toga i kad ce se kod nas prikazivat program u tom standardu. Do sad imas jedan jedini (mozda se u trenutku pisanja ovog teksta to promjenilo ) program na satelitu koji svoj program emitira u hdtv. Cak mu se i naziv sastoji od nekog skracenog naziva za hdtv.

I na kraju sve ovo a i jos vise u Bug - 147 gdje imas test LCD a test plazmi imas hmm neznam tocno broj.

I da na kraju jedno i osnovno bitna je razlika u tome da LCD+tv tuner i LCD TV. Jel pravi LCD televizori pocinju od 300inca navise dok je ovo sve ispod obicno LCD s samo "prikacenim" tv tunerom.

Mislim jasno PLAZMA!!!! (za sada)

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Šile
    4. Pa urezivanje ghost-ing ili kako se vec zove. Ubacis dvd otvoris meni kliknes play a ono dvd meni osto urezan a film ide, mislim bljak
    Pomješao si ghosting sa urezivanjem, odnosno 'burn-in'. ghosting se javlja u LCD-ovima jer ovisi o 'response time'-u, odnosno vremenu koje je potrebno da se piksel upali i ugasi. Urezivanje ili 'burn-in' se javlja kod PLAZMI i to samo kada jaaako dugo bude prikazana ista slika (kao recimo dvd meni, što si spomenuo) i to se uglavnom događa u primjercima koji po cijele dane stoje u nekom dućanu i prikazuju istu sliku. Pa ta slika ostane 'urezana', odnosno ostaje vidljiva (slabašno) i kad se gledaju druge stvari. No 'burn-in' je sve rijeđa pojava i nemoguća je ako se TV gleda normalno, odnosno ako nije po cijele dane prikazana jedna te ista statična slika.

5. A sto se tice hdtv mislim notorne gluposti pa znas gdje smo mi od toga i kad ce se kod nas prikazivat program u tom standardu. Do sad imas jedan jedini (mozda se u trenutku pisanja ovog teksta to promjenilo ) program na satelitu koji svoj program emitira u hdtv. Cak mu se i naziv sastoji od nekog skracenog naziva za hdtv.
    Čuo sam nešto da bi navodno HTV od nove godine morao početi emitirati signal visoke rezolucije, jer je to jedan od uvijeta za ulazak u EU. Živi bili pa vidjeli.

I na kraju sve ovo a i jos vise u Bug - 147 gdje imas test LCD a test plazmi imas hmm neznam tocno broj.
    To je već dosta stari broj, stvari su se od onda već pomalo promjenile (razvoj tehnologije leti)... Iako se tamo, naravno, može pročitati dosta toga pametnoga.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-06-2005, 00:23
  2. Koji mob odabrati i zašto...
    By Guest in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 17-05-2004, 20:46
  3. T610 e-mail
    By Hrc in forum Općenito
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 04-08-2003, 16:29