Da znam u tome i je problem ! Ali bar ovako na neki nacin mogu pomoci ljudima ... ipak ze koliko toliko bavim sa televizijom (satelitskom) Pa onda znam sta kako i zasto se to razvija i sta se isplati a sta ne isplati uzeti !

Tj na sta treba dobro obratiti paznju ! A to je narocito taj HDTV ready koji u stvari je HDTV ali u po normalne rezolucije sto znaci da je sa oprostenjem jedno veliko sranje za koje ce ljudi dati novce a dobiju polu proizvod i onda banana ! Tuku se u glavu a novce su bacili ... daleko od toga da plazma nije dobra ali dobra i prava plazma kosta i to je jako velik udarac po zepu !
LCD rula jer nije tako velik udarac , duze traje i svaki noviji model daje sve vise i vise i brze se razvija ! Sam ekran duze traje nego kod plazme a ono da lcd ima "tzv sumove tj sjenu ) Nekako i vise nije istina !

Ovakav komad opreme se ne kupuje svaki dan cak ni svake godine pa stoga ljudi dobro promislite hocete li se praviti vazni sa plazmom ili sa ultra dobrom kvalitetom nekog "slabijeg" LCD-a !

Sve sta mogu reci da cu jednog ljepog ljetnog dana prije pocetka nogometnog prvenstva uzeti LCD !

A VI ?