Slazem se s WB tocno je sve rekao.
1. To sto si stajao u nekom trznom centru pa su ti LCD izgledali bolje od blazme je cista stvar kalibracije.
2. Plazme su jos uvijek ispred LCD i sto se tice vijeka trajanja, i sto se tice prikazivanja crnog kontrasta i ghost-a
3. Naime zamisli odnosno najbolje pogledaj jednu sliku naprimjer LAs Vegasa u noci ili Broklinskog mosta onako da je osvjetljen tu ces vidjet najvecu razliku izmedu plazme i LCD. Na LCD sve mljecno nema one ostrine izmedu noci i svejta.
4. Pa urezivanje ghost-ing ili kako se vec zove. Ubacis dvd otvoris meni kliknes play a ono dvd meni osto urezan a film ide, mislim bljak
5. A sto se tice hdtv mislim notorne gluposti pa znas gdje smo mi od toga i kad ce se kod nas prikazivat program u tom standardu. Do sad imas jedan jedini (mozda se u trenutku pisanja ovog teksta to promjenilo) program na satelitu koji svoj program emitira u hdtv. Cak mu se i naziv sastoji od nekog skracenog naziva za hdtv.
I na kraju sve ovo a i jos vise u Bug - 147 gdje imas test LCD a test plazmi imas hmm neznam tocno broj.
I da na kraju jedno i osnovno bitna je razlika u tome da LCD+tv tuner i LCD TV. Jel pravi LCD televizori pocinju od 300inca navise dok je ovo sve ispod obicno LCD s samo "prikacenim" tv tunerom.
Mislim jasno PLAZMA!!!! (za sada)

) program na satelitu koji svoj program emitira u hdtv. Cak mu se i naziv sastoji od nekog skracenog naziva za hdtv.
Odgovori uz citat
Bookmarks