Nediraj saveze cak ni slabije ako nisi dovoljno jak !!!! Jer uvjek postoji mogusnost da neki mali savez je guran sa strane velikog saveza !!! Zato dobro pazi da se ne zamjeris ekipi !
Pozdrav
dajte vi jaci par lokacija ovdje ili na nasem forumu koje se mogu sa 2 teska i par lakih lovaca opljackati. neznam vise gdje da gledam. sad cu traziti neke slabije saveze da njih napadam,pa ako napadate neki slabiji savez,recite da znamo.
da ne zapocinjem nove ratove.![]()
Nediraj saveze cak ni slabije ako nisi dovoljno jak !!!! Jer uvjek postoji mogusnost da neki mali savez je guran sa strane velikog saveza !!! Zato dobro pazi da se ne zamjeris ekipi !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
nista.....samo cekati...![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
a kak sagradim brodogradilište
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Treba ti prvo Fabrika robota (stepen 3) i onda ti se pojavi opcija među zgradama.
A ja mislim da se to sve vidi pod "Tehnika"![]()
kad šaljem transportere na onu lokaciju 3.24.12 kaj im moram stavit?
transport i ona polja ostavit prazna
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ne. nego napad i onda ostala polja prazna.
btw. Ako imaš koji lovac slobodan, slobodno i njega pošalji sa transporterima za svaki slućaj (nikad neznaš kada će nekome pasti na pamet sagraditi obranu...)
kad pošaljem sonde one kad isšijuniraju onda se vrate ili ako se ne vrate kako da ih vratim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ak se nevrate onda su unistene dobijes poruku.
Resistance is futile. You will be assimilated!
a kad napadnem nekoga kako da ga opljačkam
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
posaljes transportere.
ja radim fleet save tako da napadam.Izvorno postao John Frusciante
![]()
LOLCINA !!!!
Ovo je najbolji fleetsave ! Samo onda je mogunost dodatnog ulova manja jer flota duze putuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Izvorno postao kreslom
Moze- ides na izbornik "pregled" i kliknes na ime planete (iznad slike planete)....
Ako dodjes u savez sigurno ce ti neko pomoci.Izvorno postao Celikkk
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
koja je fora s ovim reciklerima? koliko kasnije oni trebaju doc poslije bitke da bi reciklirali ostatke? kad ih saljem,dal stavim 'napadati'?
gogi,deut. jos 4 k
ostali....ajde zicajte resurse ingame porukama,a ovaj topic ostavite da se prica o igri. dosadni ste vec.
@niten revikler neide na planet nego iz padajuceg izbornika odaberes ru(rusevine) i ne odabires napadat nego vadit.
poslo sam ti 9k deut. da ispraim pogresku jesi dobio poruku da transporter ide prema tebi... da nebi opet poslo na krive kordinate.
@muras ajd ponovno posalji kanditaru za savez slucajno sam kliknio odbiti
fora je u tome što se sirovine polako rasipaju po svemiru pa moraš što prije doći sa recikleromIzvorno postao niten
P.S. Poslao sam molbu za primanje u savez pa požurite...![]()
a jel treba gradit tankove za metale, kristale i deuterium
Za početak ne jer imaš spremište od 100k za svakog. Tek kad ti proizvodnja poraste tako da ti treba više mjesta, onda moraš graditi.
Za pokretat t brodove trebas doci do 4. stupnja; odi na http://www.ogame-costs.de.vu/ i vidjet ces da se to penje na puno vise resursa a sam borbeni braod dodje 40k metala i 20k kristalaIzvorno postao zeus
btw. Otvorila se Uni2 u kojoj su svi gotovo ravnopravni (brvi imaju po jedan bod) tako da tu imate šanse doći do vrha ako do sada niste igrali
kak se savez osnova
Bookmarks