Ne mogu vjerovat na uni2 mi obrisali sve sto sam radio prije 3h na faksu! Jednu koloniju mi izbrisali, nemam ni kolonizacijskog broda, ugl sve mi vratili na jutrasnje pozicije!
A na uni1 sam isto radio i sve mi je ostalo sta sam radio!
Ne mogu vjerovat na uni2 mi obrisali sve sto sam radio prije 3h na faksu! Jednu koloniju mi izbrisali, nemam ni kolonizacijskog broda, ugl sve mi vratili na jutrasnje pozicije!
A na uni1 sam isto radio i sve mi je ostalo sta sam radio!
Da radio se backup sistema:
Draga djeco,
veceras ce se vrsiti backup.. znaci vraca se sve na situaciju koja je bila jutros, 24-11-2005 u 8.30 h.
Prije nego sto se bunite i placete: Imamo gresku na Drive-u tako da je ne izbjegavajuce da se to desi.
Iz tog razloga nece biti moguce vrsiti napade do sutra 12.00 h podne.
Zasto? Zato sto neki nisu online i treba im se dati vremena da skontaju situaciju. Spiuniranje, stacioniranje i ostalo je moguce, medjutim napadi nisu.
Sve jasno??
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
kad sagradim silos za rakete, kak da onda pošaljem te rakete na nekoga
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
trebaš prvo izgradit silos za rakete 4. stupanj (ako hoćeš interplanetarne), pa napravit rakete, a onda kad klikneš na galaksiju i kraj svakog nicka, tam di su gumbići imaš nacrtanu malu sličicu s raketama, na to stisneš i onda odabreš koliko hoćeš raketa upotrijebit i kaj sve oćeš da ti gađa....
lol..
to mi se ne isplati gradit..
previse ressa ode samo za 1lvl a kamoli za 4.....
Isplati se isplati ... vec bi ja nadrapao da nemam stalno 10-15 anti-balistickih u silosu !!!!
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
boebeni brod?
hm...
ja jos ne...
nije me bilo 24 sata na Ogameu..
sad lijepo s kolonije prebacio lijepo sve resurse(s 4 velika transa) i sad sam stavio istrazivat hyperspace pogon...
gradio sam krstarice...
inace imam hladan planet pa sam dosta skupio deuta...po danu oko 7-8 kila...
i da recikler sam nabavio..sad cistim galaxiju...ako negdje vidite ostatke javite.hehe
inace neidem ja po ostatke koji nisu iznad 10kila...
Ljudi u kojem ste savezu u uni 2 moj je u k... ne pruzaju mi nikakvu zastitu, a stalno me napadaju!
Pa promijeni gaIzvorno postao kresoml
Ja nisam u uni2 pa ne mogu govoriti, ali pogledaj po statistikama i odaberi neki, osim ako ovdje ima nekog tko ce ti preporučiti savez
meni je u mom savezu odlicno(CU)...ekipa je zakon....ako zatreba ressa posalju...a zastitu ti bas ni jedan savez nemoze pruzat..mislim mogu ali ne bas preveliku
Ma znam ali ako imas neki ozbiljan savez iza sebe dvaput ce razmislit ako me budu htjeli napadat! Usto i mogu mu se zaprijetit savezom, sto sa sadasnjim ne mogu!
kak da nađem prazan planet da ga mogu kolonizirati?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
hehe,,,,jesi vrag e..
ovak:
napravis kolonijalni(10kM,20kK,10kD)
ides u galaxiju i izaberers pogodno mijesto gdje bi htio koloniju..zapises koorde
i onda ides u flotu>izaberes brod(kolonijalni)>upises koordinate>i imas opciju "kolonizirati"
ja ih imam 4(kolonija)
uskoro na borbene...lol
umalo zaboravio..
sta se to suska da se u cetvrtak otvara uni3?
istina ili laz?
To je tocna informacija. Točno u podne...
lol...
imo sam ja vise kolonija...(COOK22 ti valjda govoris o uni1)
ali sam ih unistio jer su imale po 30 polja....(govorim o uni2)
a uzmi u obzir da igram tek oko mjesec dana a ostali su poceli igrat cim se otvorio uni2
a evo i ja sam se regao u uni3.....zacudujuce je to sto je vec oko 2000 ljudi regano u 2 sata...
a evo u uni2 sam jednog tipa namjerno spijunirao par puta i liku puklo i napao me s 2 teska i 20 lakih protiv mojih 7 krstarica,30 teskih,40 lakih.....i obrana je pomogla...hehe.....opsovao je....lol
ne govorim o uni2 ! 8 kolonija i jedna ce letjet u zrak !
Normalno i uni 1 je 8 kolonija i vjerovatno ce i tu letjet 1 u zrak ... malo je pre mala samo 120 ! Bezzzz vezze !
I na org na 9 i 10 je 8 kolonija .... tzz tzz sve puno !
Inace na uni2 ce uskoro bb-ovitj za koji par dana dok se istrazi
![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
koja univerzija?
prva (10 znakova)Izvorno postao BmwMPower
Ima nas dosta. Najviše ima Marsonac (56k), gogi (32k), ja (29k), Frog Master (24k). Ostali su svi ispod 8k
dali bi sada i mene primili imam 44k bodova...Izvorno postao Dark
Lineage 2 user
Zašto ne? Mi primamo i one sa nekoliko bodova.Izvorno postao Celikkk
Samo u kandidaturi napiši da si to ti...
Bookmarks