imas aktivnu novu uslugu. utipkaj ##002# i tipku za poziv i rjesio si preusmjerenja ako te bas to smeta.
Od jutros mi prilikom zvanja na ekranu se dodatno ispisuje "Preusm.uklj.". Otišao sam u >Podešenja, >Prosljeđ.poziva i tamo u >Govornim pozivima pod >Ako je zauzeto i >Ako je nedostupno stoji prosljeđivanje na +385917002. Nikako isključit; isključim opciju, izađem iz menija, provjerim status i opet je uključeno?!
Jučer naravno ovog nije bilo.
Zna li netko zna šta se događa sa ovim?
Da li se ViP opet igra sa našim živcima ili je kriv mob.(u šta sumnjam)?![]()
imas aktivnu novu uslugu. utipkaj ##002# i tipku za poziv i rjesio si preusmjerenja ako te bas to smeta.
dobar grah daleko se čuje
Napravio i opet isto.
Nakon ukucavanja koda napiše da je preusmjeravanje isključeno. Napravim poziv nakon toga i opet piše preusmjeravanje uključeno!?![]()
Usput koja je to nova usluga???
napravi nekoliko puta i isključi i uključi telefon. ako i dalje se ne miče nema veze ništa ti ne šteti. Troškova neće biti.
to je da te obavijesti SMSom tko te zvao ako se ne javiš ili ako ti je isključen mob.
To sam i ja primijetio na novom broju, da se par dana već dešava...
Je li to svima uključeno ili?
Sigurno je neka čavlina...![]()
svima je aktivirano
...ma to je glupost...i meni je bilo uključeno pa sam jedva isključio, al se ne sjećam kako, jer davno je to bilo...Izvorno postao gog
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...da i ja sam to primjetila,baš sam htjela pitat!
Ako mislis na VIP onda bas i nije moglo biti davno jer je aktivacija krenula prije par dana.Izvorno postao Eminem
Vjerojatno mislis na Tmobalj
meni baca poruku, da dolazni pozivi skrecu,a sve mi iskljuceno.
pa nije ti isljučeno ako ti javlja da ti je preusmjerenje aktivno.
ma nije, sad sam iso na onu opciju, iskljuci sva presumerenja. ali opet baca poruku.
Bookmarks