rješeno. Ipak nije bio SW u pitanju.
Bilo mi ga je žao pa sam išo vidjet što mogu napravit snjim.
Raskopao sam ga i skinuo konektor, pobrisao kontakte alkoholom ?)/&%$#"?(&%$# i vratio ga u prvobitno stanje.
Radi ko puška.
evo danas stavim svoj T610 star oko 2 godine na punjač i ne trza. Stavim drugi punjač i ista stvar. Na punjenju prije 5 dana uredno se napunio. Malo pobrišem kontakte i stavim opet na punjenje i opet ništa. Kasnije ga isključim i stavim na punjač i nakon jedno 5 minuta on se uključi i kao puni bateriju pa nakon 10 sekundi prekine i pojavi se plavi ekran i nakon 10 sekundi opet počne punit i tako u krug.
Uključim ga opet neče punit uopće, isključim ga on puni ali se stalno blesira.
sad dođem doma ne puni ništa samo upaljena crvena lampica na joysticku a ekran mrtav. nije napunio ni trunku.
spremam lagano karmine za njega jer ga se najvjerovatnije neisplati popravljat. Mehanički kvar sicher nije. ne znam kolko je flešanje i dali će šta riješit.
jel imao tko sličnih iskustava ?
dobar grah daleko se čuje
rješeno. Ipak nije bio SW u pitanju.
Bilo mi ga je žao pa sam išo vidjet što mogu napravit snjim.
Raskopao sam ga i skinuo konektor, pobrisao kontakte alkoholom ?)/&%$#"?(&%$# i vratio ga u prvobitno stanje.
Radi ko puška.
E da, kakav gazda takav mobitel. Daj mu malo alkohola i proradit će...
No bitno da je sve OK. Kako si ga rastavio?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dobro pitanje o rastavljanju. Ja sam svog pokušao nekoliko puta rastavit i nije mi uspjelo. Čak mi ni veći padovi nisu pokazali mogućnost. Namjerno bacanje u zid ne dolazi u obzir (ovu ću metodu primjenit ako mi žena nebude htjela dat lovu za drugi mob).![]()
imaš dva torx šarafa ispod baterije i dva su ispod crne plastike gdje je kamera. Skineš tu plastiku i odšarafiš šarafe i to je to.
E al kako tu crnu platiku skinut? Jel sistem isti ko na T68?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sistem je isti samo je ovdje cvrsca.
...i ne boj se skinut, neće pući...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za T610:
http://howardforums.com/showthread.p...3&page=1&pp=15
Za K700i (našlo se):
http://www.howardforums.com/showthre...hreadid=450318
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks