cini se skroz ok.
samo sto mu kamera nije 1.3MP kao sto pise.
http://www.mobile-review.com/review/...e-n1m-en.shtmlIzvorno postao .
Sto mislite o tom uredaju? 100% ste vec citali o njemu. Projekt NeoNode N1 se razvijao godinama a nedavno je pocela prodaja islkucivo preko Interneta. Puno ljudi pljuje po njemu posto nema dobre tehnicke specifikacije i posto nema nigdje servisa.
Cudan pda/telefon koji me ful fascinira.
S tim thread-om sam htio samo saznati sta vi mislite/znate o njemu.
Evo dva link-a...
NeoNode Homepage
Official NeoNode N1m Web Shop
NeoNode N1 na prodaji na Ebay-u.
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
cini se skroz ok.
samo sto mu kamera nije 1.3MP kao sto pise.
http://www.mobile-review.com/review/...e-n1m-en.shtmlIzvorno postao .
Zadnji uredio **gogi** : 12-10-2005 u 20:18
Resistance is futile. You will be assimilated!
Cudne slike... kvadratne... 1024x1024 pixela... strange...![]()
vis vis! nikad nisam o nekom tako egzoticnom (barem po nazivu) mobitelu razmisljao. jel ima toga za kupit u hrv? mozda oglasnik? svidja mi se mobitelcic...
ma to je bilo mrak pred jedno tri godine kad su ga najavili i onda se odugovlacilo s prodajom i na kraju pojeo vuk magare. sada su mu karakteristike bjedne.
dobar grah daleko se čuje
istina.. al kak kaze igl je egzoticannema ga u hr.. ima ga samo preko neta.. salju ti ga iz svedske. ne preporucujem kupnju. cjena mu je min 440 eur (neonode n1m + sd 128mb) + 25 eur postarine + carina...
nije isplativa investicija.. a u trgovinama ga nema...
@ KaKaV NeReD istina. al cisto slucajno sam se sjetio na njega pa me zanimalo sta hr folx misli o njemu...![]()
Lijep uredaj, malen je.Za moj dep je preskup da je 200e onda bi razmislio o prodaji moga palma i kupnji toga uredaja.
Hehe 200 eur... da bar...
Postoji N1 s VGA i N1m s 1Mpx kamerom.
Čudan OS - MS Windows.NET?!
Evo reakcija na mob s gsmarene:
Bad Phone, only design, but never practical. If you got lot of money to waste and buy a weird phonr then go for it, if ur willing to save ur $$ then save the purchase for smth else !
Email 2005-10-11 20:54:51
I just got my phone, it's Garbage. Don't buy it. It freeze up on you every few seconds. I am very disappointed with phone and Neonode, I am returnong this phone today. Please DONOT buy it, its not worth it, wasting your time and energy.
Email Johnny 2005-09-07 02:14:11
MDA Compact IV
previse love a kvaliteta gotovo nikakva... steta, da bi se malo rasirili po evropi, mislim da bi neonode bio uspjesan...
Bookmarks