Jel itko čuo za walkman100? Mora da jeste! E pa ja sam upo u finale! Ima li tu još tko tko je upo? Ja sam glasovo za Prljavo Kazalište - Lupi petama!![]()
Sta kažete?
![]()
Jel itko čuo za walkman100? Mora da jeste! E pa ja sam upo u finale! Ima li tu još tko tko je upo? Ja sam glasovo za Prljavo Kazalište - Lupi petama!![]()
Sta kažete?
![]()
OT
O pa qube i ti si tu![]()
iPhone 5s 16 GB
kakvo finale?čega? daj nam pojasni o ćemu se radi
@imatic
Odavno samo sam se tek sad probudio!
@tomo
Sonyericsson je bio organizirao natjecanje za najbolju pjesmu svih vremena na cijelom svijetu. Ja sam glasovao za Prljavo Kazalište - Lupi petama i ušao u finale. Sad tražim sliku koja bi bila prikladna za ime pjesme!
sumnjam da češ pobjedit, al nema veze...u nadi je spas
dijele 100 komada w800
iPhone 5s 16 GB
Da 100 komada, ako napravim dobru fotku, možda uspijem!
pa sretno ti bilo
dinamo sancta sanctorum
PRODANE DUŠE NEKA MI POPUŠE
Lupi petama najbolja stvar ikada?? LOOOL sretno ti bilo!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam isto bio glasovao, ali gdje vidiš tko je u finalu? Jave ti se mailom?
Hmmm ovo sam pronašao na it.monitoru:
"We Are The Champions" grupe Queen prva na The Walkman phones 100 globalnoj top listi
Grupa Queen pobjednik je Sony Ericssonove prve globalne potrage za najboljom svjetskom pjesmom u kojoj je glasalo 700,000 ljudi širom svijeta. The Walkman phones 100 je prva kompilacija najboljih svjetskih pjesama svih vremena, a izlazi istovremeno kad Sony Ericsson lansira novu obitelj Walkman mobilnih telefona. Single "We are the Champions" grupe Queen objavljen je 1977.god, ali je i danas aktualan kao jedna od najomiljenijih svjetskih pjesama. Britney Spears i njen svjetski hit "Toxic" zauzimaju drugo mjesto, dok se «Billie Jean» Michaela Jacksona plasirao na 3. mjesto.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy
Svako ima svoje ukuse. Meni je ta pjesma odlična!
@frish-ki
Da, javili su mi mailom.
No mislim da je to završeno, jeste provjerili ovo kaj sam gore postao?
Završava za malo manje od tjedan dana, a ja još nemam sliku!![]()
![]()
Am I missing something? Kakvu crnu sliku?
Ništa ne propuštaš, barem mislim tako. Trebam nabavit sliku na temu imena pjesme. Mislio sam uzet sliku sa tog albuma ali ne mogu je naći u malo većoj rezoluciji! Ima tko kakvu ideju?
Budi malo kreativniji. Probakj radije pronaći "prljavo kazalište" na netu. Ali sliku prljavog kazališta kao prostora, a ne banda. Just a sugestion...
Dobar prijedlog...Izvorno postao frish-KI
Ja bi poslao sliku praznih invalidskih kolica , i ispred njih par cipela . kad vec ionako ne bi dobio nista , osim mozda mjesec dana placenog boravka u ....
Bookmarks