Imam gore navedeni simens ali je zakodiran na neku Njemačku mrežu pa me zanima jel se to može nekako rješiti bez kablova.Kao neke nokie ukucaš kod i to je to.Pozdrav
**naslov je promijenjen u skladu s parvilima foruma**
edited by 3aTmr
Imam gore navedeni simens ali je zakodiran na neku Njemačku mrežu pa me zanima jel se to može nekako rješiti bez kablova.Kao neke nokie ukucaš kod i to je to.Pozdrav
**naslov je promijenjen u skladu s parvilima foruma**
edited by 3aTmr
Zadnji uredio 3aTmr : 13-10-2005 u 09:19
Bilo je svojedobno nešto kodova za Siemensa objavljeno na netu. Javi mi IMEI, privatnom porukom, pa ću vidjeti da li imaš sreće.
Ako ne onda jedino s kablom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel ima negdje za kupit neki univerzalni kabel za mobitele ili se mora za svaki posebno kupit.
nema univerzalnog jer svaki proizvođač ima razliciti prikljucak za mobitel, i ne samo proizvođac vec se razlikuju ood serije do serije modela istog proizvođaca...
recimo kupis li kabel za neki Siemens serije x25, taj ce ti kabel vrijediti za serije x25, x35 i x45 a za novije serije (x55, x65, x7x) ti treba novi kabel...
maraschino - PTICICA
Kolko to može koštat.Jel se može šta pokvarit u mobu kad se spaja.Našao sam neki program za odkodiravanje al treba kabel.Zove se universal simlock rimuver.Jel to šta valja.Pozdrav
Za otključavanje ti treba obavezno neorginalni serijski kabel, tako da nemoj slučajno kupiti orginalni serijski kabel od Siemensa jer ti neće pomoći.
Za otključavanje je bolje koristiti programe za određenu marku mobitela nego nešto univerzalno, npr. u tvom slučaju ti Freia 15 ili čak i ranije verzije može odlično poslužiti.
Za cijenu kabla pogledaj na www.solvens.com ili na www.gsmdiskont.com i jedni i drugi šalju pouzećem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK hvala puno.Ako nešto uspijem napravit pisat ću.
Bookmarks