evo jos
![]()
![]()
Evo mog omiljenog NBA igraca Rasheed Wallace
pisite i vi svoje ?
Ako si gladan pojedi nesto
evo jos
![]()
EVO JOS
POGLEDAJTE KAKVE PATIKE NOSI AIR FORCE ONE IZ 1982 BROJ 50
JOS MALO
I JOS MALO
![]()
JOS MALO
![]()
PA MORA JOS MALO
![]()
![]()
HOMEPAGE NjEGOV WWW.RASHEEDWALLACE.COM
Ma dosta......................eto ocete jos?
kaj si se ti zaljubio u njega?
ja ne pratim baš nba, prije nekad jesam, kad sam igro u ciboni...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
joj 'killa, cini mi se da si ti prije par mjeseci trazio pomoc oko neke satelitske, TV uglavnom da bi mogao gledati utakmice NBA a sad ne pratis nbaPoslao: flOorKilla
kaj si se ti zaljubio u njega?
ja ne pratim baš nba, prije nekad jesam, kad sam igro u ciboni...moj omiljeni team TORONTO RAPTORS, igrac T-Mac (nema mu ravnog u nba-u)
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Kaj su Kanađani u NBA??? Mislio sam da je to samo za Amere...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Raptorsi i oni iz Vancouvera![]()
Kaj onda? Jel oni spadaju u NBA? Kako to?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma otkud ja znam, uglavnom igraju u nba-u. .. .
vi ne zaboravljate ništa, jeli? e pa imo sam fazu kad sam gledo nba... kad me opet primi, javimPoslao: " Player 4 ever "
joj 'killa, cini mi se da si ti prije par mjeseci trazio pomoc oko neke satelitske, TV uglavnom da bi mogao gledati utakmice NBA a sad ne pratis nbamoj omiljeni team TORONTO RAPTORS, igrac T-Mac (nema mu ravnog u nba-u)
al čini mi se glupo raspravljat o nba na mobil forumu, al ajde.ok
Meni isto NBA nikako ne paše ovdje, al ajde kad je cafe...
pa kafe i je za offtopic
Pa znam... to i velim!
Playeru ispravka vise nema momaka iz Vankuvera sad su momci iz Mamphisa Grizlisi {Paol Gasol,Jason Wiliams i klapa} ,nisam *****,i ja volim Toronto radi Cartera i njegovih zakucavanja pogotovo kad je skocio preko Duncana i raspalio/McGrejdi mi je bolji i od Bryanta,ali i Ricky Davis iz Klivlenda je dobar u zakucavanju on je bukvalno preskocio Nesha iz Dallasa i zakuco.
Kobe Bryant
Aj sta mislite tko ce ove godine osvojit NBA, inace mrzim dallas ali oni su najveci favoriti ove godine
Ma u Dallasu su samo pizde sad ce ih Portland poderat u svom Rose Gardenu?danas se kladim na Portland.
oče neko danas (sutra) gledat tekmu? ja hoču... Detroit-Orlando (gira) u 2h
ja gledo portland jebi ga izgubio
ja gledo sam magic i pistonse, naravno magic je pobjedio
Kolko je Gira dao 11 ja mislim?
Bookmarks