Zanim me sta kazete za nokiju 3510i.
Je li veca ili manja od 3410, moze li se povezati sa kompjuterom.
Ako moze mogu li se prebacivati melodije i igrice sa kompjutera?
Ako moze onda je extra.
Zanim me sta kazete za nokiju 3510i.
Je li veca ili manja od 3410, moze li se povezati sa kompjuterom.
Ako moze mogu li se prebacivati melodije i igrice sa kompjutera?
Ako moze onda je extra.
Po meni je Nokia 3510i trenutno najbolje sto se moze kupiti za taj novac. Umalo sam ju i sam uzeo ali sam odustao u posljednji tren jer sam skupio vise love. Mobitel je malo veci od 3410 ali dobro lezi u ruci i zaista ima super tipkovnicu. Ima ekran u boji i MMS sto je vec dovoljno. Sto se tice povezivanja s racunalom, Nokia serije 3xxx nije namijenjena za takve stvari, odnosno nema nista od povezivanja ili razmjene slicica. Za takvo nesto koristi se wap i GPRS jer se doticne stvari ( java igre,melodije,slicice) mogu skidati OTA putem direktno na mobilni telefon, sad negdje uz novcanu naknadu negdje free.
Inace sto se tice 3510i moja preporuka od sveg srca za telefon.
Stvarno je super.
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Nabavio sam prijatelju jednu. Onaj tko voli Nokije, posebice 3310 sigurno će mu se i ova svidjeti.
I da, po tvojoj definicji 3510i je extraNaime, postoji softver imena MobiMB Mobile Media Browser koji služi za upload java aplikacija i sličnih gluposti preko kabela na ovaj mob.
I ja ti savjetujem da ga kupis!Mob je odlican!
Ja cu je isto pohvaliti, najbojla (barem meni) u toj kategoriji
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Mislio je kupiti, ali zbog cijene od oko 1500 kn(tada, danas mozda mrvicu jeftinije) radije sam se odlucio dodati 300 kn vise i kupiti Ericsson T68i(koji ima daleko vece mogucnosti) dok je bi na akciji u electromagicu. I nisam pozalio![]()
Frend mi je dobio 3510i jucer pa muku muci da nade nacin da prenese podatke sa kompa ili drugog moba na svoj mob...
oce ko mjenjat za SAGEM MY X-5m + 100kn
DE-DE
Bookmarks