danas mi lik dofuro DSL doma
ugla ja sad surfam i dalje prek carneta (doduse prek drugih windowsa) el smiem to?
nadalje , koj ije najbolji program ta ograncienje uploada? imo sam net limiter al nekak je bio šerver![]()
imam jso pitanja sam da se sjetim
danas mi lik dofuro DSL doma
ugla ja sad surfam i dalje prek carneta (doduse prek drugih windowsa) el smiem to?
nadalje , koj ije najbolji program ta ograncienje uploada? imo sam net limiter al nekak je bio šerver![]()
imam jso pitanja sam da se sjetim
nisam shavtio ,instalirali su ti adsl a ti si sad i dalje na carnetu? zašto?
net limitel ja osobno koristim i zadovoljan sam,jednostavan je i efikasan,nevidim razloga da bi tražio dalje
LOL pa 2 mjeseca ti je dl/ul besplatan tj 1 kunu je !!!!
Makni se sa carneta i skidajjjjjjjjj
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Misliš da li smiješ koristiti carnet a imaš t-comov dsl? Možeš uvijek, al ti se ne isplati jedino.. Uživaj u flatuIzvorno postao Gruntovčan
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
MA ljudi bozjji
rekli su mi da je to enkakvo obracunsko razdoblje i da nesmijem ic do prvog na net prek ADSLa ak ocu imat dva puna mjeseca flat rate!!svacate?dva obracunska razdoblja - dakel cekjam do 1 u mjesecu.
pitanja jos imam ... recmo lik je doso do mene s laptopomj i nes je prčko po njemu , uglk pokazo mi je da se kao s mojim ADSL modemom spojio na net , a niakkve zice nije prikopco na moj modem ili komp!!! nisam uzo wireless?
wtf???
..pa i kod mene je došo s laptopom i provjerio dali šljaka.
da nema sused možda wireless?, ak nema onda je u pitanju crna magijaIzvorno postao Gruntovčan
oce mi neko objasnit kak to?
sto se net limitera tice , kakva je tocnost?mislim da mi bwmeter laze
Točnost je 63,7% -tu negdje.Izvorno postao Gruntovčan
pa ako mislis da laze odi na t-com-ove korisnicke stranice=>MAXadsl ispis spajanja
tamo ti pise koliko si downloadao i koliko si uploado.
Resistance is futile. You will be assimilated!
nema niko wireles , kaj si ti normalan , susjed mi je prije 5 mjeseci bio u Vrapču , za njega je analogni telefon doseg sto se tehhnikalija tice.
il me ti zezas
ja vam ozbiljno kazem , like je prikopčo svoj laptop u uticnicu u mom stanu , nes je prcko po vindowsima , navodn oej naso taj moj DSL adapter kak se vec zove koji je sad tu pokraj , i ima dve lampice , i spojio se navodno prek njega na net , psial oej adls connceted i speed 384 kbps i otvorril oej stranicu tcoma...
imam jos jedno pitanje - ak recmo idem na kavu a stajaznam ostavim komp , jel treba se onda diskonektat sa adlsa?pretpostavljam da ce bit ba malo uploada ... tak je na modemu , pa pitam..
ja se ujutro spojim na net a diskonekta se kad navecer ugasim komp![]()
Ma ja imam wireless, ali bolje da sam uzeo obicni, zato sto se non stop gubi veza i kvaliteta signala mi je 30 %
iPhone 5s 16 GB
Ja NEMAM wireless sigurno , neznam onda kak je onda prrek svog laptopa mogo provjerit dal modem radi .
nego de mi recite,jel ja sad dva mjeseca plačam 1 kunu il 100 kuna?
pa lijepo, spojio ga je sa laptopom. i kad je kod mene bio isto je provjerio takoIzvorno postao Gruntovčan
JOS UVJEK nisi objasnio kak?pa niej se spojio s tim vragom..modemom.Izvorno postao flOorKilla
100kn al imas beskonacan download.
Resistance is futile. You will be assimilated!
..........
Zadnji uredio niten : 17-10-2005 u 11:22
ti fakat nemreš skužit zašto se spojio s laptopom il se zajebavaš???
1. Ako se spojis sada dakle 17. u mjesecu gubis 17 dana od ona dva mjeseca besplatnog downloada, sto implicira da ako imas volje i zivaca cekas prvi sljedecega mjeseca i tek onda se prvi puta spojis i iskoristis oba obracunska razdoblja, odnosno dva puna mjeseca besplatnog DL - a. Ako si se vec spojio onda ti je svejedno, jer ti se pocinje obracunavati od prvoga spajanja!
2. Prvi mjesec placas 79 kn za brzinu 384/64 + 1 kn za montazu uredjaja + 1 kn uredjaj. Drugi mjesec placas 79 kn za brzinu 384/64, a UL/DL ti je besplatan. Treci mjesec placas 99 kn i tako nadalje, osim ukoliko premasis paket od 512 + 256 MB, tada jos 20 kn po paketu.
3. Nema potrebe za disconnectom, dok ne pretrazujes internet ili ne DL - as nesto prometa nema ili je zanemariv (naravno ukoliko nisi prikopcan nekim DC ili sl programom)!
4. NetLimiter rules i nema potrebe da ga mijenjas!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
samo sekundu, zeznuo si se 0,50 kn plaćaš za montažu, i 0,50kn za modemIzvorno postao Bimbi
e kaj ne plaćaš prvi i drugi mjesec 79 kn za brzinu 384/64 + kolko si naručio prometa?
hvala bimbi
@niten ne zajebavam se , li kje nes prcko s laptopom i pokazo m ije "adsl connected" atk nesto ... kao to znaci da modem radi
Oke, pitanja, tj. a tiny problem: Skidam sa emule. Download je prilično jadan, od svega nekoliko do maksimalno 11 kB, dok je upload oko 5-6 kb. Dok imam toliki down i upload, koji nije bog zna kaj, jedva da uopće mogu paralelno sa tim surfati. Nekad mi ni google neće otvoriti. Kada skidam nešto sa neke stranice, program primjerice, download mi je oko 40 kb. U čemu je problem? Zašto emule toliko guši vezu i dok je promet tako slab? Na winmx-u mi skida isto oko 40 kb, ali zato mi LimeWire ne želi uopće konektati. Any sugestions?
Bookmarks