To znam, ali zašto baš na emule? Zašto na poslu mogu skidati punom brzinom? A najviše me zanima zašto mi skroz zaguši vezu, bez obzira koliko brzo skidao.
...ovisi o drugom korisniku i njegovoj vezi...
To znam, ali zašto baš na emule? Zašto na poslu mogu skidati punom brzinom? A najviše me zanima zašto mi skroz zaguši vezu, bez obzira koliko brzo skidao.
ja imam pitanje slicno ovom FriŠkijevom ... kad skidam sa DCom recmo , i kad zabranim upload ,odn stavim da je maximalni aploud 1 kb/s , sve mi se uspori , ocu rec download mi se isto uspori .. a zasto pobogu?
ne nisam si umislio , imam dosta precizni prog za geldanje dl / aplouda
pa za ovakve "sebičnjake" koji bi samo skidali a ne i davali
i jest uvedeno da moraš pojačat ul da bi imao i solidan dl![]()
Ja sebičnjak "dajem" svih 10-ak GB mp3-jeva. Kaj nije dovoljno? Saznao sam u čemu bi mogao biti problem. Šef mi objasnio.![]()
No ??'
pa daj podjeli ... mozda je tak i samnom
@damgol eh sad jso ok imam flat , al za 2 mjeseca , kad ce m ise gledat ukupam promet , dakle dl+upload , zasto ne ogranicit ..
evo sad sam stavio da shearam Program filese , pa nek skdia ko oce![]()
Budem javio kad dođem doma, jer na ovom kompu nemam emule. Nešto oko portova.
A da probate malo skidati i na WinMx, tamo ide jakooo brzo![]()
U, ja ga sad iscrpljujem koliko god ide.Mada su njegove stranice zatvorene i više se ne razvija.
Ja nazalost mogu samo 2GB![]()
Nebi trebalo. DC++ ne gleda koliki ti je upload da bi mogao downloadati punom brzinom. Eventualno neki drugi p2p alati,ali DC ne. Čudno. Probaj neku noviju/stariju verziju instalirati.Izvorno postao Gruntovčan
eMule ti zaguši vezu zato jer mu pustiš puni upload i puni downlad. Znači,eMule maximalno iskoristi vezu i sve ostalo radi na manjim brzinama. Jer ti nemožeš imati maximalni upload i maximalni download istovremeno. Problem kod eMulea je što traži da uploadaš,dok Limewire i dc++ to ne traže. Ali ne proporcionalno,već neki ratio,1:2,1:3Izvorno postao frish-KI
Dakle,za svaki uploadani mb možeš skinuti 3mb. Da bi ti download išao punom brzinom,ograniči upload na neka 3-4KB/s. Ako misliš surfat paralelno ili slati mejlove,ograniči ga na 1 ili 2. Net Limiterom ili nekim sličanim programčićom. Imaš i settingsima eMulea ograničavanje uploada/downlada pa pogledaj.
Bookmarks