Šta mislite o njemu i isplati li ga se kupiti?
Šta mislite o njemu i isplati li ga se kupiti?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Mislim da ne .Pogledaj cijenu Sl45 na www.polter.hr.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala ![]()
Koji ono ti imaš siemens? ??? 8)
Redom C35 , S 35 ,ME 45, MT 50.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A koji sad koristiš?? ![]()
Sve navedene
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sljaka: ma daj.....sto ce ti svi ti mobiteli.... ???
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Jednostavno , jedan na Vip-u , jedan na Cronetu , a za dva još nisam našal žrtvu (čitaj kupca) , pa se malo igram.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Malo jadno imat dva mobača.Ak oba zvone? Kaj onda? ![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
zamisli samo sjediš u kafiću a zvone ti dva mobitela!! ![]()
Zakaj? Ja već, 2-3 dana nosim sl45 i eric t29s sa sobom i uopce nije bed. Jedino sto cu morati ovog shugavog erica prodati i uzeti nesto normalno ala m35 ili s35 ;-)
Nosim više od godinu dana dva mobitela i još mi se nije dogodilo da zvone istovremeno. Uostalom zašto postoji sekretarica?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa i da zvone u cemu je problem? Sto te briga kako ce te drugi ljudi gledati?
Boli me ..., kako će me ljudi gledat.Onima koji skupe hrabrost pitat zakaj dva , objasnim u čemu je štos i još mi nitko nije rekal da sam bedast ili nekaj gore.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
T29 i trebaš prodat.Neznam zakaj si ga uopće kupio.Evo imam čast ovu temu proglasit vrućom.Kak sam ponosan! Siemens sl45 je zbilja izuzetan model.Šteta što nema color ekran no možda i to jednog dana...
[quote author=Sljaka link=board=siemens;num=1027434343;start=0#14 date=09/30/02 u 20:07:46]Boli me ..., kako će me ljudi gledat.Onima koji skupe hrabrost pitat zakaj dva , objasnim u čemu je štos i još mi nitko nije rekal da sam bedast ili nekaj gore.[/quote]
Kaj imas objasnjavati, samo im reci da to tak furaju poslovni ljudi ;-)
[quote author=Hrc link=board=siemens;num=1027434343;start=0#15 date=09/30/02 u 22:32:06]T29 i trebaš prodat.Neznam zakaj si ga uopće kupio.Evo imam čast ovu temu proglasit vrućom.Kak sam ponosan!Siemens sl45 je zbilja izuzetan model.Šteta što nema color ekran no možda i to jednog dana...[/quote]
Grrrr, zar stvarno mislite da bi moderator Siemensa na ovom forumu kupio erica?!?!?!? ;-) Dobio sam ga, a uskoro ce ga zamijeniti jedan s35.
to je duh!! ![]()
Svaka čast.Zasluženo mjesto moderatora. Treba nam više takvih...![]()
Možda se isplati kupit sl42.Ak ti netreba mp3 previše.U dućanima je cijena 1000kn manja.Kaj je tolika razlika u cijeni izmađu te dvije kartice????? (manje i veće)
Kad je postavljeno pitanje SL 45 koštal je u Polteru cca 2800 i to je bila jako povoljna cijena.Nakon toga većina SL 45 povučena je sa tržišta i nadograđena na SL 45i uz, podrazumijeva se, novu cijenu koja više nije tako povoljna.Možda bi se sada isplatilo ponovo provjeriti odnos cijene i mogućnosti pogotovo jer se navodno SL 42 može nadograditi na SL45i.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne navodno nego sigurno. Sl42 dobis u oglasniku za 1600-1700 Kn.
...nije li sl42 "oklještrena" verzija sl45 (čitaj manje memorije na kartici)???
Je. Ali ako stvarno mislis slusati mp3-jeve nije ti ni 32 mb bas dovoljno, pogotovo uzme li se u obzir sporost prijenosa pa nije prakticno svaki dan staviti neke druge stvari za slusanju. Karticu lagano kupis. Jedino sto u trgovini ne dobis slusalice, ali zato ti ih vecina svercera moze nabaviti.
Bookmarks