Ekipa da vas pitam, postoji li mogućnost da se netko spaja preko mene, tj.mog korisnickog imena i troši moj promet, iako nemam bežični internet, već preko modema/routera - NETOPIA. Naime, preko Optima korisnickih stranica sam primjetia da imam jako puni spajanja kada je računalo bilo ugašeno. Evo naprimjer po njim ispada da sam bio noćas cijelu noć na internetu i da sam skinuo 100 MB-a! Isto tako imam neka spajanja gdje je skinuto po više gigabajta. Promet nije problem jer imam FLAT, al svejedno ne želim da se itko spaja preko mene ako je to stvarno istina.
Međutim u tome svemu je najčudnije šta mi je i kod cure situacija identična, piše da se spajala kad 100% nije računalo uopće radilo!? To sam kod nje prvo vidia i odma joj prominia šifru al bez pomoći, i dalje se tako nastavilo. Kasnije sam pogledao sebi i to skužio.
Oboje nam je router u Bride modu(neznam jesan li dobro reka, uglavnom se automatski spaja kad se pali računalo i routeri su nam stalno uključeni, njen nema ni sklopku za izgasit se dok moj ima al ga ne gasim.) Ima li još ovakvih slučajeva??