Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 232

Tema: Optima ADSL

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jedna zanimljiva priča iz Optime:

Zovem ja u Optimu, sluzbu za korisnike i cisto informativno idem pitat o mom slucaju, da mi se brzina povecala tek nesto malo,50-70 kb veca pri downloadu, a sluzbeno se povecala sa 3072/512 kbps na 5120/512 kbps.(moja pretpostavka prije ovog poziva je bila da je moj problem u udaljenoj centrali a mozda i u slabijim telefonskim instalacijama..)

I lik odmah kaze, da je vjerojatno do udaljenosti od centrale ili do telefonskih kablova... Ja ga zamolim da mi pogleda preko racunala da nisu mozda oni ogranicili brzinu kod njih jer sam u pocetku imao malih problema sa optimom pa su mi oni gore dirali po brzini ogranicavali je i tako...
    I on nesto 5 min petlja po racunalu, resetira mi dsl i kaze provaj sada, trebalo bi biti nesto bolje. Ja na download test, kad ono sada brzina oko 5500/600, a do sada bila oko 3000/600... Sa microsoftovih stranica skida po 650 kbs...
    Eto, ugodno se iznenadia, izglead da i nisam bas tako udaljen od centrale ...
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujito Pregledaj post
    Mislin da netriba on odjavljivat t-com adsl! Bitna stvar je da je isteka ugovor sa t-comon jer je meni odbijalo 2 put raskinit ugovor, jer san mislija da ranije zavrsava ugovor.Nakon sta je stvarno isteka ponovno san posla zahtjev i javljeno mi je iz optime da su u t-comu prihvatili i da cekam da mi pribacu telefon.
    Da, jedina stvar je sta ce ti se mozda dogovdit da ces u istom mjesecu kad ti dode optima, morat platit i racun t-coma i optima dsl-a, pa bi bilo dobro odjavit, al nekome treba dsl svaki dan i za posal i slicno pa se moze dogodit da budes 10-20 dana bez interneta. Onda je tu dobri stari carnet...
    racun moras platiti t -comu do onog dana dok te ne iskljuce i optimi od kad te prikljuce....nema potrebe odjavljivati to napravi optima...

= Citat = Izvorno postao lujito Pregledaj post
    Evo još jedna zanimljiva priča iz Optime:

Zovem ja u Optimu, sluzbu za korisnike i cisto informativno idem pitat o mom slucaju, da mi se brzina povecala tek nesto malo,50-70 kb veca pri downloadu, a sluzbeno se povecala sa 3072/512 kbps na 5120/512 kbps.(moja pretpostavka prije ovog poziva je bila da je moj problem u udaljenoj centrali a mozda i u slabijim telefonskim instalacijama..)

I lik odmah kaze, da je vjerojatno do udaljenosti od centrale ili do telefonskih kablova... Ja ga zamolim da mi pogleda preko racunala da nisu mozda oni ogranicili brzinu kod njih jer sam u pocetku imao malih problema sa optimom pa su mi oni gore dirali po brzini ogranicavali je i tako...
    I on nesto 5 min petlja po racunalu, resetira mi dsl i kaze provaj sada, trebalo bi biti nesto bolje. Ja na download test, kad ono sada brzina oko 5500/600, a do sada bila oko 3000/600... Sa microsoftovih stranica skida po 650 kbs...
    Eto, ugodno se iznenadia, izglead da i nisam bas tako udaljen od centrale ...
    e ovo je istina...nekada optima ogranicava brzinu jer zna pucati veza...
    Zadnji uredio Inovator : 09-10-2008 u 18:25

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Potpuna kontrola adsl prometa
    By 007_ri in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-11-2011, 11:54
  2. Max adsl ili iskonov dsl?
    By VuXs in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 20-09-2006, 01:20
  3. ADSL priključak...
    By IggXy in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 567
    Posljednji post: 18-11-2005, 21:27
  4. Može li se uvesti ADSL bez aktivne fiksne telefonske linije?
    By cuk in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 11-09-2005, 13:35
  5. ADSL preko LAN-a
    By Siemens in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 13-03-2005, 21:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove