meni nije jasna ta FlatMIN tarifa: jel imam tih 5GB na raspolaganju svaki dan od 7-22 ili je to ukupan mjesečni promet napravljen u vremenu 7-22?
meni nije jasna ta FlatMIN tarifa: jel imam tih 5GB na raspolaganju svaki dan od 7-22 ili je to ukupan mjesečni promet napravljen u vremenu 7-22?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Mjesečno imaš pravo na 5 GB, u promet se računa samo ono što potrošiš svakim danom od 7-22 h.Izvorno postao nijala
Sav promet koji napraviš od 22-7 h ti je besplatan, tj. kao da imaš flat od 22-07h svaki dan
Jel jasnije?![]()
jest, hvala!Izvorno postao andrija
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
puno traze za ukljucenje...![]()
Ako se obvežeš na 24 mjeseca uključenje je 1kn
Samo mi nije jasno hoću li moći koristiti njihov DSL ako mi je fiksni priključak i dalje na T-Comu? Ovaj "noćni" flat mi je super stvar za tu cijenu![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
a kuzis ti se obvezes na 24 mj. i onda ce oni svaki mjesec povecavat cijene a ti ne mozes raskinut ugovorIzvorno postao tom2y
![]()
Ne vjerujem da ce povecavati cijene...
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Izvorno postao madDogg
To ti i nije neki bed!
U ugovru sam pročitao da ako se ne spojiš niti jednom u mjesecu ne plaćaš ništa!
Ti lijepo žicu iz zida pa nek cvile!
ako potpišeš ugovor oni ne smiju povećavat cijene jer si ti potpisao na tu cijenu koja stoji u ugovoru pa tako bi mogli opljačkat cijelu hrvatsku u godinu dana dići pretplatu recimo na 500kn i onda zatvorit tvrtku kad bi bilo tako laganoIzvorno postao madDogg
Nećeš moći.Izvorno postao tom2y
Link na službeni cijenik: http://www.optima.hr/optidsl1.aspx Nisam baš oduševljen cijenama za priključak od 549kn i onih 24mjeseca ugovora ako hoćeš po 1kn.
Zadnji uredio jay : 19-09-2006 u 08:19
Na njihovoj stranici nisam primjetio da se govori o nekoj dostupnosti DSL-a.. Pretpostavljam da šire svoju mrežu i da paralelno još uvijek koriste T-Comovujesam li u pravu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...ovako...
Sad sam na t-comU i imam onaj start paket... (99 kn)
jel bi bilo dobro preć na tu "optimu", puno je jeftinija...
---
i za taj promet koliko koštaju te brzine...
čuo sam da se može skinit 2.5 GB jel to start i jel ima FLAL neograničeni, odnosno pošto je FLAT? ...
Bookmarks